Hesabım
    Ken Loach İmzalı "Sorry We Missed You"dan Fragman!

    Cannes yarışmacısı "Sorry We Missed You"dan fragman geldi.

    Ken Loach'un bir kez daha toplumsal ve politik konulara sinematik açıdan değindiği "Sorry We Missed You"dan fragman paylaşıldı. Cannes Film Festivali'nin ana kategorisinde yarışmasına layık görülen filmin fragmanda, yaşamlarını sürdürebilmek için her yolu deneyen bir ailenin dramına tanıklık ediyoruz.

    I, Daniel Blake, The Wind That Shakes The Barley, The Angels Share, Sweet Sixteens gibi yapımların usta yönetmeni Ken Loach'un imzasını taşıyan "Sorry We Missed You"nun konusu ise şöyle: Sorry We Missed You, yaşanan mali krizle baş etmeye çalışan bir ailenin hikayesini konu ediyor. 2008 yılında yaşanan mali kriz, Ricky ve ailesini ciddi bir sıkıntıya sürükler. Borçları ile başa çıkmaya çalışan aile, bu süreçte oldukça yıpranır. Eski rahatlarına kavuşmaya çalışan aile, karşılarına çıkan bir fırsatı değerlendirmeye karar verir. Yapılacak işler aslında hiç de kolay değildir. Biri, yeni bir minibüs ile serbest zamanlı olarak bir teslimat sürücülüğü, diğeri de bakıcılık yapmak zorundadır. Ailelerini geçindirmek ve dünyada ayakta kalmak için kendilerini işe vermek zorunda kalan çift, bu zorlu süreçte kendilerini büyük bir kırılmanın ortasında bulur.

    Eleştirmenler tarafından tam not alan "Sorry We Missed You", Cannes Film Festivali ve Hamburg film festivallerinde En İyi Film kategorisinde adaylık almıştı. Ayrıca Ekim ayı boyunca da filmin festival yolculuğu devam edecek. Sorry We Missed You'nun oyuncu kadrosunda Kris HitchenDebbie Honeywood, Rhys StoneKatie Proctor gibi isimler yer alıyor. Loach neredeyse tüm filmlerinde bir politik sorunu konu edinmesiyle tanınıyor. Yönetmen, son olarak I, Daniel Blake'te çağına ayak uyduramayan yaşlı ve hasta bir adamın, iş bulma mücadelesini konu edinmiş ve izleyicilerini derinden etkilemeyi başarmıştı.

    Loach imzalı dram filmi "Sorry We Missed You"nun ülkemizdeki izleyicileriyle 22 Kasım 2019 tarihinde sinemalarda buluşması beklenenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top