Hesabım
    James Gunn'dan, Üzen "Guardians of The Galaxy 3" Açıklaması

    James Gunn, Guardians of The Galaxy 3'nin çekimlerine ne zaman başlayacağını açıkladı.

    Marvel Sinematik Evreni'nin en sevilen serilerinden biri olan Guardians of The Galaxy'nin üçüncü filmi hakkında yönetmen James Gunn'dan kötü haber geldi. Filmin çekileceği kesin bir bilgi, ancak Gunn'ın bu tarihi gittikçe ileri bir zamana aldığı görülüyor.

    Disney'den yıllar önce yaptığı paylaşım nedeniyle kovulan yönetmen James Gunn, birkaç ay önce Guardians of The Galaxy 3'nin yönetmenliğine yeniden getirilmişti. Ancak bu sırada Gunn, Warner Bros ile anlaşmaya varmıştı. Bu anlaşmaya göre Gunn, The Suicide Squad filmi çekecekti. Geçtiğimiz hafta yapılan açıklama üzerine, filmin çekimleri resmi olarak başladı. Yönetmen, önce The Suicide Squad'ı bitireceğini ardından Guardians of The Galaxy 3 çekimlerine başlayacağını belirtmişti. Ancak yaptığı son açıklamayla, bu tarihin daha da ileri bir zamana itildiği ortaya çıktı. Bir takipçi Instagram üzerinden şu yorumda bulunmuştu: "Selam James, hızlıca bir soru soruyorum. Eğer yanılıyorsam düzelt. The Suicide Squad'ı çekiyorsun ve ardından Guardians of The Galaxy 3'yi mi çekeceksin?" Gunn ise şu yanıtı verdi: "Doğru söylüyorsun. Ama Suicide Squad'ın çekimleri değil, kurgusu bitene kadar Vol.3'ye başlamayacağım." 

    Guardians of The Galaxy 3'nin konusu konusunda hiçbir bilgi bulunmuyor ve önümüzdeki bir yıl boyunca da bilgi verilecek gibi görünmüyor. Ancak Avengers: Endgame, film için birçok dengeyi değiştirmişti. Buna göre Zoe Saldana kadroya geri dönüyor gibi görünüyor. Ayrıca Chris Pratt, Karen Gillan, Dave Bautista, Elizabeth Debicki, Pom KlementieffSean Gunn gibi isimlerin geri döneceği biliniyor. Bradley Cooper ve Vin Diesel ise sesleriyle Groot ve Rocket'a hayat vermeye devam edecekler. Yine Avengers: Endgame'de Thor'un da ekip ile birlikte uzaya doğru bir yolculuğa açıldığı görülüyordu. Ancak gerçekten Chris Hemsworth'ün Galaksinin Koruyucuları arasında yer alıp almayacağı bilinmiyor.

    Dan Abnett ve Andy Lanning'in çizgi romanlarından beyaz perdeye aktarılan Guardians of The Galaxy Vol.3'nin vizyon tarihi henüz duyurulmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top