Hesabım
    "Halloween Kills" İçin Bir Orijinal Karakter Daha Geri Dönüyor!

    "Halloween Kills"te bir orijinal karakter daha karşımıza çıkacak.

    Halloween Kills'te seriden bir orijinal karakter daha karşımıza çıkacak. Orijinal Halloween filminde güzel oyuncu Kyle Richards'ın hayat verdiği Lindsey Wallace ve Tepedeki Ev dizisinden hatırlayacağımız Robert Longstreet'in canlandıracağı Lonnie Elam gibi orijinal karakterlerin yeniden karşımıza çıkacağı devam filmi "Halloween Kills"te bir orijinal karakter daha yer alacak. "Halloween"da seriye dahil olan Hemşire Marion Chambers karakterini canlandıran Nancy Stephens da devam filminde karşımıza çıkacak.

    Orijinal filmde Chambers, Michael Myers'ın tutulduğuGrove Sanitarium’da bir hemşireydi. Myers, Cadılar Bayramı gecesi gözetimi atlatmış, Marion ve meslektaşı Dr. Sam Loomis'e saldırmıştı. Ardından da Marion'ın arabasını çalmıştı. Serinin ikinci filminde ise karakter, Dr. Loomis’e, Laurie Strode’un Michael Myers’ın kayıp kız kardeşi olduğunu açıklamıştı. Halloween H20'de ise Marion'ın Dr. Loomis’in ölümüne dek onun bakıcılığını üstlendiğini öğrenmiştik. Filmin başında, Michael Myers, Marion’ın evinde ortaya çıkıp onu öldürmüştü.

    Cadılar Bayramı filmiyle bir kez daha Michael Myers karakterinin beyaz perdeye taşınmasının ardından, devam filminin çekileceği resmi olarak duyuruldu. Katil Michael Myers'ı gördüğümüz birçok Halloween filmi bulunuyordu, ancak 2018 yılında gösterime giren film, eleştirmenlerin beğenisi de kazanmayı başarmıştı. Filmin başarısının ardından seriye iki yeni devam filmi daha geleceği açıklandı. Sıradaki devam filmi olan "Halloween Kills", Michael Myers dehşetini tekrar beyaz perdeye taşıyacak.

    Jamie Lee Curtis'in calnlandırdığı Laurie'nin bakıcısı olduğu Tommy Doyle'u canlandıran Anthony Michael Hall'un da filmde yer alacağı duyuruldu. Bilindiği üzere Tommy karakterinin yetişkin halini daha önce Paul Rudd canlandırmıştı. Ancak oyuncu fazlasıyla yoğun olduğu için, orijinal filmdeki isme yer verilmesinde karar kılındı. "Halloween Kills" filmi için bir kez daha Jamie Lee Curtis, Judy GreerNick CastleAndi Matichak gibi isimler karşımıza çıkacak.

    Dünya çapında 250 milyon dolarlık gişe hasılatı elde eden ve böylece korkunun bir türü olan slasher filmleri kategorisinde en yüksek gişe hasılatını yapan film ünvanına kavuşan "Cadılar Bayramı"nın devam filmi, 16 Ekim 2020 tarihinde izleyicileriyle buluşmuş olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top