Hesabım
    Matt Reeves, The Batman'e Yeni Kötü Adamlar ve Robin'i Ekleyebilir!

    The Batman'den yeni gelişmeler...

    Robert Pattinson'ın başrolünde yer alacağı The Batman ile ilgili yönetmen Matt Reeves'den yeni duyumlar alındı. Son olarak Jonah Hill ve Jeffrey Wright ile anlaşma yapılmıştı. Ancak, Matt Reeves'in daha fazlasının peşinde olduğu ortaya çıktı. Forbes'un haberine göre kötü adamlar Jonah Hill'in canlandıracağı karakterle sona ermeyecek!

    DC Sinematik Evreni'ne yeni bir soluk getireceğini düşünülen Matt Reeves'in The Batman'i ile ilgili yeni gelişmeler bulunuyor. Geçtiğimiz hafta, başarılı oyuncu Jonah Hill'i filmde bir kötü adam olarak göreceğimiz ortaya çıkmıştı. Ancak bunun Penguin mi; The Riddler mı; yoksa Gotham'ın farklı bir kötü adamı mı olduğu açıklanmamıştı.Jeffrey Wright ise daha önce Gary Oldman ve J.K. Simmons'ın canlandırdığı Jim Gordon karakteriyle karşımıza çıkacak. Forbes'un haberine göre, Matt Reeves Hill'in karakterinden çok daha fazla kötü adamı filme yerleştirmeyi düşünüyor. Ayrıca, Batman'e sadakati ile bilinen Robin'in de filmde görülmesi bekleniyor. Jonah Hill'in The Riddler için anlaşma yaptığı tahmin ediliyor; ancak Penguin'in, Two-Face'in hatta belki de Hugo Strange'in filmde yer alması bekleniyor. Reeves, yeni oyuncuları açıklayana kadar hangi karakterlerin peşinde olduğunu öğrenemeyeceğiz gibi görünüyor.

    Şimdilerde The Lighthouse filmiyle büyük bir merak uyandıran Robert Pattinson'ın başrolünde yer aldığı The Batman filmi, noir dedektiflik filmi olacak. Batman'e Caped Crusader lakabının takıldığı ve bu temanın kullanıldığı çizgi romanlar ağırlıklı olarak kullanılacak. Matt Reeves'in söylediklerine göre, Batman çizgi romanlarının aksiyon yönünün yanı sıra Bruce Wayne'in iz sürme yeteneğine, yani dedektiflik tarafına tanıklık edeceğiz. Sinemaseverlerin bu süreçte en çok merak ettiği konu Joaquin Phoenix'li ödüllü Joker filmi ile The Batman'in bağlantılı olup olmayacağıydı. Ancak Todd Phillips'in açıklamasına göre kesinlikle bağlantılı olmayacak. Ayrıca Jared Leto hala DC'nin esas Joker'i olsa da bu rolle bir kez daha karşımıza çıkıp çıkmayacağı da bilinmiyor ve düşük bir ihtimal olarak görülüyor. The Batman, 25 Haziran 2021'de izleyicileriyle buluşacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top