Hesabım
    Ryan Reynolds'lı "6 Underground"dan Fragman!

    Netflix filmi "6 Underground"dan ilk fragman geldi.

    Başarılı yönetmen Michael Bay'in imzasını taşıyan ve yıldız oyuncu Ryan Reynolds'ı başrolüne yerleştiren "6 Underground"dan fragman paylaşıldı. Yüksek bütçesiyle göz dolduran ve hiçbir şeyden kaçınmayan Netflix filmi 6 Underground'un fragmanında, özel göreve çıkıyoruz ve tehlikeli anlar yaşıyoruz.

    Netflix'in "İtalya'nın etkileyici zemini ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde bulunan muhteşem manzaraları ve doğa harikalarını arkaplan olarak alan, eğlenceli ve diken üstünde oturtan bir gerilim filmi" olarak tanımladığı 6 Underground'ın konusu şöyle: 6 milyarder, kendilerinin sahte ölümlerini tezgahlarlar. Ardından bir araya gelirler ve yasa dışı bir ekip kurarlar. Böylece artık azılı suçluların işini kolaylıkla bitirebilme imkanları olacaktır.

    "Six Underground" filmi, senaristleri ve yönetici yapımcıları Rhett Reese ve Paul Wernick tarafından ortaya koyulan özgün bir fikre dayanıyor. Filmin yönetmenliğini ise Armageddon, Transformers serisi, The Rock, Pearl Harbor gibi yapımlardan tanıdığımız usta yönetmen Michael Bay üstleniyor. 6 Underground'ın oyuncu kadrosunda Deadpool filmlerinin yıldız oyuncusu Ryan Reynolds'ın yanı sıra X-Men: Apocalypse, Bohemian Rhapsody, Only The Brave, EastEnders, Mary Shelley gibi yapımlardan tanıdığımız Ben Hardy; Soysuzlar Çetesi, Beginners, Now You See Me gibi filmlerde karşımıza çıkan Fransız oyuncu Melanie Laurent; son olarak Good Omens ve Triple Frontier'da izlediğimiz ve Morbius'da karşımıza çıkacak olan Adria Arjona; Nerve, Now You See Me gibi yapımların yıldızı Dave FrancoCorey Hawkins gibi isimler bulunuyor.

    6 Underground, Skydance ve Netflix'in ortak çalışmalarından yalnızca biri. İki firma daha önce de Grace and Frankie ve Altered Carbon için iş birliği yapmıştı. 6 Underground, Netflix'teki izleyicileriyle 13 Aralık tarihinde buluşmuş olacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top