Hesabım
    "Death on the Nile"ın Kadrosunda DC. Marvel ve Game of Thrones Yıldızları Bir Arada!

    "Death on the Nile"ın resmi kadrosu açıklandı.

    Death on the Nile'ın resmi kadrosu açıklandı. Suç edebiyatının unutulmaz kalemlerinden olan Agatha Christie’nin 1937 tarihli dedektiflik romanı “Nil’de Ölüm”ün beyaz perde uyarlamasında Marvel, DC ve Game of Thrones oyuncuları birlikte kamera karşısına geçiyor.

    Yeni uyarlama, bir kez daha Christie'nin sevilen kurgusal dedektifi Hercules Poirot'a çözülecek bir gizem hazırlıyor. Yeni Christie uyarlamasında ünlü dedektif Poirot'yu bir kez daha beş Oscar adaylığı bulunan başarılı aktör ve yönetmen Kenneth Branagh canlandıracak. Yönetmenliğini de Branagh'nın üstlendiği filmin zengin oyuncu kadrosunda; “Beni Adınla Çağır”ın Altın Küre adayı yıldızı Armie Hammer, DC Sinematik Evreni’nin Wonder Woman’ı Gal Gadot, “Killing Eve” dizisiyle yükselişe geçen Jodie Comer, “Black Panther”ın Shuri’si olarak yıldızı parlayan Letitia Wright, bu sene “Soğuk İntikam”da izlediğimiz Tom Bateman, usta oyuncu Annette Benning gibi yıldız isimler yer alıyor. 55 milyon dolarlık bütçesine karşılık tüm dünyada 352 milyon dolar gişe hasılatı elde ederek büyük bir başarıya imza atan 2017 yapımı “Doğu Ekspresinde Cinayet”in devam filmi olan yapımın senaryosunu ise ilk filme de imza atan, “Logan: Wolverine”, "Yaratık: Covenant" ve “Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı” gibi filmlerin senaristi Oscar adayı Michael Green kaleme alıyor.

    Agatha Christie’nin 1937 tarihli dedektiflik romanı “Nil’de Ölüm”ün konusu şöyle: Nil Nehri üzerinde seyahat eden lüks bir gemide varlıklı bir kadın olan Linnet Ridgeway cinayete kurban gider. Neyse ki, ünlü Belçikalı dedektif Hercule Poirot ve güvenilir yoldaşı Albay Race de yolcular arasındadır ve hemen soruşturmalarına başlarlar. Poirot katil olabilecek bir grup insanı gözüne kestirir ancak bu şüphelilerden bazıları da hayatını kaybeder. Katilin kimliğinin gizemi git gide artmaktadır...

    “Death on the Nile” filmi ülkemizde 2 Ekim 2020 tarihinde gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top