Hesabım
    "Eternals" Setinden Gemma Chan Kareleri!

    Gemma Chan, Eternals setinde görüntülendi.

    Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evre filmlerinden biri olan Eternals'dan yeni set kareleri geldi. Merakla beklenen yıldız kadrolu filmin yayınlanan yeni karelerinde, kadroya sonradan eklenen yenekli oyuncu Gemma Chan'i görüyoruz. Ayrıca, kareleri yayınlayan hesaptan filme dair ayrıntılar paylaşıldı.

    Geçtiğimiz haftalarda Eternals'dan ilk set karesi yayınlanmıştı. O karede Angelina Jolie ve canlandırdığı karakter olan Thena'yı görme fırsatı yakalamıştık. Şimdi ise çekimlerin devam ettiğini gösteren yeni kareler yayınlandı. Bu kez de yeni karelerle insan ırkıyla yakından bağlantılı Sersi'ye hayat verecek olan ve Captain Marvel filminde Minn-Erva karakterin canlandırmış olan Gemma Chan'i görüyoruz. Paylaşımı yapan hesaptan gelen bilgilere göre Eternals filminin bir kısmı geçmiş zamanda geçecek. Eternals'ın insanlık ile olan bağlarını yakından inceleyecek ve hatırlanması güç eski hatıralarıyla karşılaşacağız.

    Çizgi romanlara göre Eternals halkı, insanları, humanoid ırkı Deviant'lara karşı savunmak için Dünya'ya gönderilen ölümsüz ve çok güçlü bir insan türü. Kozmik varlıklar olan Celestials, insanlar üzerinde deneyler yaparlar. Genetikleri değiştirilen insanlar yaratan Celestials'ı konu edinen çizgi romanlarda bu insanlar hem süper güçlere sahiplerdir, hem de yarı ölümsüzlerdir. Ayrıca vahşi bir ırk olan Deviants'ı da yaratmış bulunan Celestials, insanlık tarihinin arka planında yer alan iki ırk yaratmış olur. Eternals ve Deviants, tarih boyunca birbirleriyle çatışma içinde olacaklardır...

    Eternals'ın oyuncu kadrosunda Gemma Chan ve Angelina Jolie'nin yanı sıra FridaDesperadoAfter The SunsetBir Zamanlar Meksika’da gibi yapımlarda yer alan başarılı oyuncu Salma Hayek, Eternals ırkının lideri Ajak olarak; “Game of Thrones” ve “Bodyguard” dizilerinden tanıdığımız başarılı İskoç aktör Richard Madden, güneşe çok yakın uçtuğu için ölen İkarus'un babası İkaris olarak; 2016 yapımı “Zombi Ekspresi”nde izlediğimiz Don Lee, grubun en güçlü karakteri Gilgamesh olarak; HBO'nun sevilen dizisi “Silicon Valley”nin Dinesh’i olarak tanıdığımız Kumail Nanjiani bir kılıç ustası olan Kingo olarak; Lauren Ridloff, Marvel'ın ilk sağır kahramanı Makkari olarak; Brian Tyree Henry, ekibin beyni olması beklenen Phastos karakteriyle; Lia McHugh ise ekibin en genç üyesi Sprite karakteriyle yer alıyor.

    Merakla beklenen "Eternals" 6 Kasım 2020 tarihinde sinemalardaki izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top