Hesabım
    "And Then We Danced" Fragmanıyla Kendinizi Ritme Bırakın!

    "Ve Sonra Dans Ettik"ten fragman geldi!

    İsveç'ten 92. Akademi Ödülleri'ne Uluslararası En İyi Film kategorisinde aday olarak gösterilen "And Then We Danced"den fragman paylaşıldı. Levan Akın'ın yönetmen koltuğunda bulunduğu "Ve Sonra Dans Ettik"in fragmanında müziğin ritmine kendimizi bırakarak içsel bir keşfe doğru yola çıkıyoruz.

    Yılın en merakla beklenen filmlerinden biri olan "And Then We Danced"in konusu ise şöyle: And Then We Danced, kendisini keşfetmeye çalışan bir gencin hikayesini odağına alıyor. Çocukluğundan itibaren dansa ilgisi olan Merab, bir Gürcü topluluğu ile birlikte çalışır. Tutku ile bağlı olduğu dans ile hayatındaki sorunlarından uzaklaşmayı planlayan Merab, en iyisi olabilmek için hiç yorulmadan çalışır. Ancak onun hayatı, gruplarına yeni bir dansçının dahil olmasıyla bambaşka bir hal alır. Grubun yeni üyesi Irakli’yi başlarda en güçlü rakibi olarak gören Merab, zamanla farklı duygulara kapılır. Irakli’ye karşı farklı hisler beslemeye başlayan Merab, bu süreçte kendisini ve bedenini tanımaya başlar.

    Gay romantizmi olarak tanımlanan And Then We Danced, dünya prömiyerini Cannes Film Festivali'nde Robert Eggers ve Lav Diaz gibi önemli yönetmenlerin yeni filmleriyle aynı kategoride yapmış ve Queer Palm kategorisinde aday olarak gösterilmişti. Ancak film, ödülü Fransa yapımı Portrait of a Lady on Fire'a kaptırmıştı. Filmin yönetmen ve senarist koltuğunda İsveç doğumlu Levan Akın bulunuyor. Oyuncu kadrosunda ise  Levan GelbakhianiTamar BukhnikashviliBachi Valishvili, Giorgi Aladashvili gibi isimler yer alıyor.

    Ülkemizde !f Film Festivali'nde gösterime sunulan And Then We Danced, önümüzdeki günlerde Ayvalık Film Festivali aracılığıyla izleyicileriyle buluşacak. Filmin vizyon tarihi ise 15 Kasım olarak belirlendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top