Hesabım
    Zuhal Olcay, Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali Jüri Başkanı Oldu!

    Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali jüri başkanı belli oldu.

    Bu yıl 9. kez gerçekleştirilen Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali'nin  "Altın Terazi Uzun Metraj Film Yarışması" jüri başkanlığı koltuğuna kimin geçeceği resmi olarak açıklandı. Bu isim ise usta müzisyen ve oyuncu Zuhal Olcay oldu.

    Adalet temalı filmlerle adaleti ve adaletsizliği gündeme getirmeyi hedefleyen Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali, bu yıl da sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.  "Altın Terazi Uzun Metraj Film Yarışması" jüri başkanlığını Zuhal Olcay'ın üstleneceği festival, açılışını 21 Kasım tarihinde Cemal Reşit Rey'de gerçekleştirecek. Beyoğlu Sineması ve Nişantaşı City's'de gösterime sunulacak olan filmlerin yanı sıra farklı etkinliklere de festival kapsamında yer verilecek. Bu yıl ilk kez 23-25 Kasım 2019 tarihleri arasında endüstrideki gelişmelerin tanıtıldığı, tartışıldığı, iletişim toplantılarının yapıldığı, projelerin yarışmadan profesyonellere sunulduğu VisionIST, Endüstri Günleri düzenlenecek.

    Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali'nin yarışma kategorisinde yer almak için 68 film başvuru yaptı. Adalet temalı bu filmler içerisinden, ön jüri tarafından 10 film seçildi. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali bu yıl 22 ile 28 Kasım tarihleri arasında sinemaseverlerle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top