Hesabım
    Guy Ritchie'nin Yeni Filmi "The Gentlemen"dan İlk Fragman!

    Guy Ritchie'nin yeni filmi "The Gentlemen"dan ilk fragman çıktı.

    Snatch'in başarılı yönetmeni Guy Ritchie'nin yeni filmi The Gentlemen'dan ilk fragman yayınlandı. Matthew McConaugheyCharlie Hunnam ve Colin Farrell gibi isimlerin başrolünde yer aldığı filmden gelen ilk fragman ile anladığımız kadarıyla yönetmen tekrar suç temasına geri dönüyor.

    Guy Rithie, yeni projesi The Gentlemen hakkında Entertainment Weekly'ye şu sözleri sarf etti: "Yapmak istediğim şey, Atlantic'teki alt kültürleri bir araya getirmekti. Bir Amerikalı, İngiltere'ye zeki bir imaj çizmek ve geleneksel bir iş sahibi olmak üzere geliyor. Ama sonra Oxford ile bağlantılarını kullanıyor ve uyuşturucu piyasasında daha fazla para kazanmanın mümkün olduğunu fark ediyor. Bunu İngiliz aristokrasisi ve Yeni Dünya'nın girişimci ruhuyla sermayeleştiriyor. Bizim istediğimiz şey, Yeni Amerikan Dünyası'nın İngiliz aristokrasisini yönetmesi ve ortaya çıkacak eğlenceyi göstermekti. Uyuşturucu dünyası eğlence içeriyor, ama işin içine ciddiyet ve para girdiğinde değil."

    "The Gentlemen" ile suç dünyasına adım atacağız. The Gentlemen'in konusu ise şöyle: Mickey Pearson, Londra'da uyuşturucu imparatorluğunun sahibi Amerikalı bir adamdır. Ancak Mickey, artık emekli olmak istiyordur. Bunun için ise yüklü miktarda nakite ihtiyacı vardır. Bu durum onu komploların, entrikaların, rüşvetlerin ve şantajların arasında bırakacaktır...

    "The Gentlemen"ın oyuncu kadrosunda Matthew McConaughey'in yanı sıra Crazy Rich Asians'tan tanıdığımız Henry Golding, A Very English Scandal'ın Altın Küre adaylığı bulunan, romantik komedilerin aranan oyuncusu Hugh Grant ve Downton Abbey'den tanıdığımız Michelle Dockery de yer alıyor.

    Film, yurt dışındaki izleyicileriyle 24 Ocak 2020'de buluşacak. Ancak ülkemizde vizyona girip girmeyeceği bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top