Hesabım
    Eddie Murphy "Beverly Hills Cop 4" İçin Hazır!

    Ünlü oyuncu Eddie Murphy, sevilen seri "Beverly Hills Cop" hakkında konuştu.

    Başarılı oyuncu Eddie Murphy, merakla beklenen devam filmi "Beverly Hills Cop 4"un bir sonraki filmi olacağını doğruladı. Akademi Ödülü adaylığı bulunan başarılı oyuncu, 1984 yılında Sosyete Polisi ile başlayan komedi serisinin 4. filminde de başrolü üstlenecek.

    Murphy'nin geri dönüş yaptığı tek ikonik rolü bu değil. Ünlü oyuncu, klasik 1988 komedi filmi Coming to America'nın devam filminde de boy gösterecek. Başarılı oyuncu "Coming to America 2" filminin çekimlerinin ardından "Beverly Hills Cop 4" projesinin sırada olduğunu açıkladı. Ardından ise film çekimlerine ara vererek sahnelere dönmek ve stand-up yapmaya devam etmeyi planladığını söyledi.

    "En çok yapacağım şey stand-up. Bu filmler ve Saturday Night Live gibi projelere stand-up projelerinin yan uğraşları gibi bakıyorum." diye konuşan 58 yaşındaki yıldız, 2012'den beri büyük ölçüde sektörden uzak durduktan sonra kariyer rönesansının tadını çıkarıyor. Murphy, "Coming to America 2" devam filmine ek olarak, özel bir stand-up gösterisi yapmak için de Netflix ile bir anlaşma imzaladı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top