Hesabım
    Spielberg'ün "West Side Story"si Çekimlerini Tamamladı!

    Spielberg'ün "West Side Story" filminde prodüksiyon aşaması bitti.

    Steven Spielberg imzalı West Side Story'nin çekimlerinin bittiği açıklandı. Çekimlerinin tamamlandığı, Twentieth Century Fox'un sosyal medya hesabı üzerinden duyuruldu. Duyuruda filmin setinden birkaç kare de paylaşıldı.

    Tüm oyuncuların bir arada olduğu bir karenin de içinde bulunduğu fotoğrafların yanında, bir de yönetmen Spielberg'ün bir notu yer alıyor. Notta usta yönetmen; "Bu, öncülü olmayan bir yolculuk oldu: dünyanın en iyi müzikallerinden birinin öyküsü ve şarkılarıyla neşeli, çarpıcı, hareketli, sınırsızca şaşırtıcı bir macera. 'West Side Story'yi Flatbush'tan Fort Tryon Park'a, New York'un dört bir yanında çektik. Şehir bize güzelliğini ve enerjisini ödünç verdi ve çok kültürlü, çok yönlü ruhuna derinlemesine çekildik." diyor.

    Riff'in en yakın arkadaşı olan Tony rolü için Tam Gaz filminin yıldız oyuncusu Ansel Elgort, Anita rolü için Ariana DeBose, Bernardo rolü için David Alvarez, Tony ile bir dans sayesinde yakınlaşan Bernardo'nun kız kardeşi Maria rolü için Rachel Zegler ve Chino rolü için ise Josh Andrés Rivera filmin başrollerini oluşturuyor. Filmin kadrosunda Rosalia olarak Ana Isabelle, Lieutenant Schrank olarak Corey Stoll ve Memur Krupke olarak Tony ödülü adaylığı bulunan Brian d’Arcy James yer alıyor. Orijinal filmde Anita'yı canlandıran Rita Moreno ise bu kez Valentina rolünde karşımıza çıkacak.

    Orijinal filmi 1961 yılında izleyicilerle buluşan West Side Story, aslında Romeo ve Juliet'ten ilham alıyor. Romeo ve Juliet'in hikayesinden kan davalı aileler kısmını alıp New York'ta çete savaşlarına çeviren West Side Story, beyazlardan oluşan ve Riff tarafından başı çekilen Jets ile Bernardo tarafından başı çekilen Porto Riko'lu Sharks çetelerini müzikal bir dille anlatıyordu. Birbirine düşman iki sokak çetesi olan Köpekbalıkları ve Jetler'e mensup bir genç kız ile bir genç erkeğin aşkını ve kavuşamama hikayelerini anlatan film, modern bir Romeo ve Juliet uyarlamasını müzikal türe sokuyor.

    Merakla beklenen film ülkemizde 17 Aralık 2020 tarihinde sinemalarda gösterime sunulacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top