Hesabım
    İkizler Projesi'nden Kamera Arkası Görüntüleri

    Ang Lee'ye özel Türkçe altyazılı video..

    Tayvanlı yönetmen Ang Lee'nin imzasını taşıyan İkizler Projesi'nden (Gemini Man) yönetmene özel bir kamera arkası videosu yayınlandı. Will Smith'in oynadığı Henry Brogan karakterinin hem gençliğini, hem de şimdiki halini izleyeceğimiz İkizler Projesi, özel efektleri ile adından söz ettireceğe benziyor.

    Saniyeye 120 kare sığdırarak, önemli bir sinema deneyimine ev sahipliği yapacak olan İkizler Projesi yenilikçi bir aksiyon filmi ve Will Smith, bir anda her hareketini önceden tahmin edebilen, gizemli, genç bir ajan tarafından hedef alınıp takip edilen seçkin suikastçı Henry Brogan’ı canlandırıyor. Henry içeriğini bilmediği bir görev alır. Görev, geçmişe gidip kendisinin yapacaklarına engel olmaktır. 23 yaşındaki Henry ile 50 yaşındaki Henry'yi kapıştıran film, Henry'yi kendisiyle mücadele ettirerek ilginç bir işe imza atıyor.

    Filmin yönetmeni, Oscar ödüllü film yapımcısı Ang Lee. Filmin yapımını ünlü yapımcılar Jerry Bruckheimer, David Ellison, Dana Goldberg ve Don Granger gerçekleştiriyor. Filmde ayrıca Mary Elizabeth WinsteadClive Owen ve Benedict Wong rol alıyor.

    İkizler Projesi 11 Ekim tarihinde sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top