Hesabım
    Black Widow'un Set Görsellerinde Thunderbolt Ross Var!

    Black Widow'dan yeni set kareleri paylaşıldı.

    Scarlett Johansson'ın başrolünde yer aldığı Black Widow solo filminin çekimleri tam gaz devam ediyor. Filmin setinden yeni görseller paylaşıldı. Bu kez görsellerde beklenmedik bir isimle karşılaşıldı. William Hurt'ün sette görüntülenmesiyle birlikte Thunderbolt Ross ile ilgili dedikodular gerçeğe dönüşecek gibi görünüyor.

    Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evresinde yer alacak filmlerden biri olan Black Widow hakkında yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Setten paylaşılan görüntülerle, William Hurt'ün ekibe katılmış olduğu doğrulandı. Hurt, daha önce ilk olarak Hulk'ın düşmanı olarak tanınan ve Avengers filmlerinde Dışişleri Bakanı olan Thaddeus Ross, yani Thunderbolt Ross karakterine hayat vermişti. Karakteri son olarak Avengers: Endgame'de görmüştük. Şimdi ise bir kez daha aynı karakterle William Hurt'ü Black Widow'da izleyeceğiz. 

    Black Widow karakteri, Avengers: Endgame ile birlikte Marvel'a veda etmişti. Ancak Marvel, ona tam olarak veda edebilmek için bir solo film çekme kararı aldı. Böylece Natasha Romanoff'un geçmişinden gelen bir hikaye beyaz perdeye taşınmış olacak. Film, Black Widow'un gizemli geçmişine ve KGB ile olan ilişkilerine ışık tutacak. Merakla beklenen filmde Black Widow'un Kırmızı Oda'dan başka casuslarla karşılaşmasını ve Marvel Comics'in en sevilen kötü adamlarından biri olan Taskmaster ile savaşmasını göreceğiz. Ayrıca Red Guardian ile Black Widow'un ilişkisine de ışık tutulacak. Red Guardian çizgi romanlarda, Rusya'nın Captain America'sı olarak tanınıyor. Ayrıca Captain America ve Black Widow'u kurtarırken kendini feda ettiği de bilinenler arasında yer alıyor.

    Marvel Evreni'nde veda ettiğimiz bir diğer kahraman olan Iron Man'in de Black Widow'da yer alacağı söyleniyor. Ancak bu konuda henüz bir doğrulama gelmedi. Filmin oyuncu kadrosunda Johansson'ın yanı sıra David Harbour, Rachel Weisz, Florence PughO-T Fagbenle gibi isimler yer alıyor. Black Widow 1 Mayıs 2020 tarihinde sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top