Hesabım
    Ian McKellen ve Helen Mirren'li "The Good Liar"dan Fragman!

    The Good Liar'dan fragman geldi!

    Merakla beklenen dram filmi The Good Liar'dan fragman paylaşıldı. Efsanevi oyuncular Helen Mirren ve Ian McKellen'in başrolünde yer aldığı The Good Liar'da, oyun başlıyor ve Tanrı, şeytan ve ölüm arasındaki sırlar ortaya çıkacak gibi görünüyor!

    Ülkemizde "Sahtekar" adıyla bilinen The Good Liar'ın konusu ise şöyle: Yaşamı boyunca dolandırıcılık yapmış olan yaşlı Roy Courtnay, bir akşam yemeği için zengin dul Betty McLeish ile tanışır. İnternetteki çöpçatanlık siteleri aracılığıyla tanışmış olan ikili, kısa sürede birbirlerine yakınlaşırlar. Betty'nin mali varlığı 3 milyon pound değerindedir ve bu Roy'un şimdiye kadarki yaptığı dolandırıcılıklar arasında en büyük parayı elde edeceği ilişki olacaktır. Betty'nin ayaklarını planlı bir şekilde yerden kesen Roy, incelikli planının arasında yavaş yavaş Betty'e değer vermeye başladığını fark eder. Oldukça büyük bir servete konmak için Betty'i kandırmakla planını iptal etmek arasında bir seçim yapması gerekmektedir. Ancak işler Betty'nin torunu, büyük annesinin en son yoldaşına yönelik açık bir şüphecilik gösterdiğinde daha da karmaşık hale gelir. Roy'a güvenmeyen torunu yüzünden arada kalan Betty'nin de Roy'un planlarını bozabilecek gizli bir geçmişi vardır...

    Lord of The Rings, Gods and Monsters, Vicious, X-Men serisi gibi yapımların efsanevi oyuncusu Ian McKellen ve Red, Queen, Hitchcock, Gosford Park, Trumbo, The Last Station gibi yapımların usta oyuncusu Helen Mirren'in başrolünde yer aldığı The Good Liar'ın oyuncu kadrosunda, Jim Carter, Russel ToveyJóhannes Haukur JóhannessonMark Lewis Jones gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmenliğini Kinsey, Dreamgirls, Chicago gibi yapımlardan tanıdığımız başarılı isim Bill Condon üstleniyor. Senaryoda ise Nicholas Searle'nin kitabından uyarlama yapan Jeffrey Hatcher'ın imzası bulunuyor. 

    Warner Bros bünyesindeki The Good Liar'ın ülkemizdeki izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top