Hesabım
    Robert Pattinson, Neden Batman Rolüne Seçildiğini Bilmiyor!

    Robert Pattinson, The Batman hakkında konuştu.

    Yıldızı parlayan oyuncu Robert Pattinson'ın The Batman'de başrol olarak seçilmesiyle ilgili yaşadığı şaşkınlık devam ediyor gibi görünüyor. Oyuncu, verdiği bir röportajda The Batman hakkında konuştu ve şaşkınlığını bir kez daha ifade etti.

    Alacakaranlık serisi, Water For Elephant, Good Time gibi yapımların yıldız oyuncusu Robert Pattinson, The Batman'de Bruce Wayne'i canlandıracağı için heyecanını gizleyemiyor gibi görünüyor. Oyuncu, bu kez Esquire Magazine ile konuştu ve şu sözleri sarf etti: "Bu bir çeşit deli işi. Bunun gerçekçi olduğunu düşünmekten çok uzaktaydım. Bu rolü nasıl aldığımı kelimenin tam anlamıyla anlamıyorum. Uzun bir süre boyunca sokaklarda rahat gezemiyorsun. Durmadan saklanıyorsun. Sonunda sette vahşi olmak için bir bahanen var. Bu tıpkı adrenalin bağımlısı olmak gibi. Ayrıca bir şeyi nasıl yapacağını bilmediğinde bir duvara doğru koşar ve ne olacağına bakarsın. Başka bir fikrim yok bile." Batman ve DC hayranları birçok kez Robert Pattinson'ın bu role seçilmesine dair eleştirilerini dile getirmişlerdi. Ancak büyük bir kitle de Matt Reeves'in seçimlerinin doğru olabileceğine güveniyor. Eski Batman Christian Bale de bu konuda hemfikir olan isimlerdendi. Bale, Good Time'da Pattinson'ın ne kadar iyi iş çıkarabileceğine tanık olunduğunu ve bekleyip görülmesi gerektiğini ifade etmişti.

    Matt Reeves'in yönetmenliğini üstleneceği The Batman'in çekimlerine henüz başlanmadı. Ancak senaryo yazım aşaması ve oyuncu kadrosuna seçilecek olan isimler konusunda çalışmalar sürdürülüyor. Son olarak komedyen Jonah Hill ve Jeffrey Wright kadroya eklenmiş ve Hill'in The Riddler olarak karşımıza çıkacağı tahmin edilirken, Wright ile Jim Gordon karakteri için anlaşma imzalanmıştı. Ayrıca Matt Reeves'in çizgi romanlardan kolaylıkla hatırlayabileceğimiz Robin karakterini ve daha fazla kötü kahramanı filme ekleme ihtimali de bulunuyor. Eklenmesi beklenen karakterler arasında Two-Face, Penguin, Hugo Strange gibi isimler bulunuyor.

    The Batman'in ülkemizdeki izleyicileriyle 25 Haziran 2021 tarihinde sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top