Hesabım
    "Hareket Sekiz" Sinemalarda!

    Biletleriniz ise burada!

    Başarılı isim Ali Yorgancıoğlu'nun yönetmen koltuğuna oturduğu "Hareket Sekiz" sinemalardaki yerini aldı. Üç kafadar polisin Rus mafyasına kafa tuttuğu, eğlenceli konusu ve performanslarıyla izleyicilerini kahkahaya boğmayı hedefleyen Hareket Sekiz için biletlerinizi hemen buradan alın!

    Son dönemlerin en sevilen komedi oyuncularını bünyesinde barındıran zengin kadrosuyla Hareket Sekiz'in konusu şöyle: Hareket Sekiz, Rus mafya liderinin peşinde düşen üç polis memurunun hikayesini konu ediyor. Bu zamana kadar tesadüfi başarılar elde eden polis memurları Bünyamin, Reşat ve Kazım’ın zorlu bir görevi vardır. Rus mafya lideri Zolka, büyük bir kaçakçılık peşindedir. Zolka, bor madenini, özel bir silahta kullanılması için Türkiye’den yurt dışına kaçırmayı planlamaktadır. Rus mafyasının alt etmekle görevlendirilen Bünyamin, Reşat ve Kazım, kendilerini zorlu bir maceranın içinde bulurlar. Başlarına geleceklerden habersiz büyük bir kargaşanın içine düşün üç polis, Rus mafyasını alt etmeyi başarabilecek midir?

    Rus mafyasına karşı sürdürecekleri büyük mücadeleyle ilgileri üzerine toplayacak olan başarısız polis memurlarından sakar polis Bünyamin'i Ali Sunal; kumar düşkünü polisi Onur Atilla; deneyimsiz stajyer polisi ise Sarp Bozkurt canlandırıyor. Rus mafya babasına Müthiş Bir Film, Zaman Makinesi 1973, Romantik Komedi gibi yapımlardan tanıdığımız başarılı komedyen Gürgen Öz hayat veriyor. Stajyer polis memurunun annesine usta oyuncu Devrim Yakut; polis muhabirine Bihter Dinçel; polis memurları yüzünden pek de iyi bir dönemden geçmeyen Emniyet Müdürü'ne Hakan Bilgin; Bünyamin'in karısına Hande Katipoğlu hayat veriyor. Hareket Sekiz'in senaryosunu Ayberk Çınar kaleme aldı. Filmin müzikleri, Murat Başaran Mayki'ye emanet edilirken yapımcılık görevini ise Levent Cengizhan üstlendi.

    Yeni sezona yepyeni bir soluk getirecek olan ve uzun süredir beklenen Hareket Sekiz, yerli izleyicilerini sinemaya davet ediyor!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top