Hesabım
    Yeni Bond Filmi "No Time to Die"dan İlk Poster Geldi!

    "No Time to Die"dan ilk poster yayınlandı.

    25. James Bond filmi No Time to Die'dan ilk poster yayınlandı. Filmden gelen ilk posterde efsanevi İngiliz ajanı James Bond'u son kez canlandıracak olan İngiliz oyuncu Daniel Craig boy gösteriyor.

    Filmin oyuncu kadrosunda; önceki filmlerden tanıdığımız, Q rolündeki Ben Whishaw ve M rolündeki Ralph Fiennes, Madeleine Swann rolündeki Lea Seydoux, Moneypenny rolündeki Naomi Harris, Blofeld rolündeki usta oyuncu Christoph Waltz ve Quantum of Solace'da Felix Leiter rolüyle gördüğümüz Jeffrey Wright da kadroya geri dönüyor. Filmin kötü adamını canlandıracak olan, Oscar ödüllü oyuncu Rami Malek'in ise karşımıza bir terörist olarak çıkacağı biliniyor. Ancak hareketlerinin temeli dini sebeplerle olmayacak. Yönetmen koltuğunda True Detective ve Beasts of No Nation gibi etkileyici yapımlardan tanıdığımız Cary Fukunaga'nın yer aldığı 25. Bond filmi "No Time to Die"ın kadrosunda ayrıca; Lashana LynchDavid Dencik, güzel oyuncu Ana De ArmasBilly MagnussenDali BenssalahThe Imitation GamePenny Dreadful gibi yapımlarda izleme imkanı bulduğumuz Rory Kinnear ve Jose Alfredo Fernandez gibi oyuncular yer alıyor.

    Filmin konusu; Efsanevi İngiliz ajanı James Bond artık aktif hizmetten ayrılmıştır ve Jamaika'da sakin bir hayatın tadını çıkarmaktadır. Ancak CIA'deki eski arkadaşı Felix Leiter yardım istemek için geldiğinde bu kişisel cenneti kısa ömürlü olur. Kaçırılan bir bilim adamını kurtarmayı içeren görev, ilk başta beklenenden çok daha tehlkeli bir planı ortaya çıkarır. Bu görev Bond'u, tehlikeli, yeni bir teknolojiyle donanmış gizemli bir kötü adamın izine götürecektir...

    Cary Joji Fukunaga yönetmenliğindeki, merakla beklenen yeni James Bond filmi ülkemizdeki izleyicileriyle sinemalarda 3 Nisan 2020 tarihinde buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top