Hesabım
    Shia LaBeouf'lu "Honey Boy"dan Yeni Fragman!

    Shia LaBeouf'un kendi babasını canlandırdığı "Honey Boy"dan yeni bir fragman yayınlandı.

    Honey Boy'dan yeni bir fragman yayınlandı. Transformers serisi ile yıldızı parlayan Shia Labeouf'un başrolünde yer aldığı dram filmi, Sundance Film Festivali'nde gösterime sunulmuş ve Jüri Özel Ödülü'nün sahibi olmuştu. Senaryosunu da oyuncu LaBeouf'un üstlendiği film, LaBeouf'un çocukluk yılları ve alkolik olan babasıyla arasındaki sorunlu ilişkiye odaklanıyor.

    Filmin konusu ise şöyle: Bir çocuk aktörün fırtınalı çocukluk dönemini konu edinen filmde Otis, akli dengesi yerinde olmayan babasıyla büyük bir mücadele veriyordu. Otis'in babası James, bağımlı olması nedeniyle rehabilitasyon merkezine yatmış ve tedavi olarak geri çıkmıştır. James sürekli olarak oğlunu tehdit ederek motive olmasını sağlıyordur. Otis büyür ve artık yalnızca babasından geriye kalan sorunlarla değil, kendi mental sorunlarıyla da başa çıkmak zorundadır...

    Filmin oyuncu kadrosunda James'i canlandıran yıldız oyuncu Labeouf'un yanı sıra Otis'in 12 yaşındaki halini canlandıran Noah Jupe; Otis'in 22 yaşındaki halini canlandıran Lucas Hedges; Otis'in çocukluğunda onun için ilham kaynağı olan komşuyu canlandıran müzisyen FKA Twigs; son dönemlerde Russian Doll ile adından söz ettiren Natasha LyonByron BowersMaika Monroe gibi isimler yer alıyor.

    "Honey Boy"un yönetmenliğini ise İsrailli yönetmen Alma Har'el üstleniyor. Merakla beklenen filmin Amerika’da 8 Kasım tarihinde sinema salonlarına konuk olacağı açıklandı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top