Hesabım
    Boğaziçi Film Festivali Biletleri Satışa Çıktı!

    7. Boğaziçi Film Festivali biletlerini bugünden itibaren satın alabilirsiniz.

    Bu yıl 7. kez gerçekleştirilen Boğaziçi Film Festivali'nin biletleri bugünden itibaren satışa çıkıyor. Ekim ayı içerisinde sinemaseverlerle buluşacak olan festivale 25 ülkeden 83 film katılıyor. Ulusal yarışma dahilinde de birçok filmin yarışacağı Boğaziçi Film Festivali'nin biletlerini biletinial.com üzerinden satın alabilirsiniz!

    Atlas Sineması, Beyoğlu Sineması ve Kadıköy Sineması'nda filmleri sinemaseverlerle buluşacak olan Boğaziçi Film Festivali'nin biletleri satışa çıktı. Festival bünyesinde gösterimi yapılacak olan kısa filmlerin bilet fiyatları 5 TL, uzun metraj filmlerin tam bilet fiyatları 12.00, 14.00 ve 16.30 seansları için 10 TL, 19.30 ve 21.00 seansları için ise 15 TL olarak belirlendi. Öğrenciler, uzun metraj filmlere ve tüm seanslara 5 TL karşılığında girebilecek.

    7. Boğaziçi Film Festivali'nin bu yılki Ulusal kategorisinde yarışacak filmler arasında AidiyetBağlılık-AslıDilsizKapanKarıncaKızım Gibi KokuyorsunKovanNuh TepesiUzun Zaman Önce bulunuyor. Uluslararası uzun metrajda yarışacak filmler arasında ise HomewardAga's HouseA Dark Dark ManMarghe And Her MotherThe SonTake Me Somewhere NiceCriminal ManMariamTalla yer alıyor. Ayrıca festival aracılığıyla bu yıl Güney Kore’li Kim Ki Duk ve Filipinli yönetmen Brillante Mendoza ile iki ayrı Master Class, Bosphorus Film Lab kapsamında düzenlenecek. 7. Boğaziçi Film Festivali, 18 ile 25 Ekim tarihleri arasında sinemaseverlerle buluşacak!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top