Hesabım
    "Zombieland: Double Tap"ten Kırmızı Bantlı Fragman!

    Zombieland: Double Tap'ten yeni fragman geldi!

    Zombieland'in devam filmi Zombieland: Double Tap, 10 yıl aradan sonra izleyicileriyle buluşmak için hazırlanıyor. Bu kez Sony bünyesinde geliştirilen Zombieland: Double Tap'ten kırmızı bantlı bir fragman yayınlandı. Fragmanda en sevdiğimiz ailenin tam gaz geri döndüğünü görüyoruz!

    Zombi kıyametini hem eğlenceli yönleriyle hem de korkunç yönleriyle bir kez daha göreceğimiz Zombieland: Double Tap'te Columbus, Tallahasse, Wichita ve Little Rock, yeniden zombilerle mücadele etmek için geri dönüyor. Yıllar sonra olaylar Amerika'nın kalbi Beyaz Saray'a sıçrayacaktır. Ancak bu kez, zombiler evrimleşmiş ve yenmesi daha zor hale gelmiş gibi görünüyor. Hem aile bir arada kalmalı, hem de zombilere karşı hayatta kalınmalıdır!

    Zombieland: Double Tap'in oyuncu kadrosunda ilk filmdeki dört önemli isim yer almaya devam ediyor. Tallahassee karakterini canlandıran, Three Billboards Outside Ebbing MissouriAçlık Oyunları serisi, Han Solo: Bir Star Wars HikayesiSkandalın Adı Larry Flynt gibi filmlerin üç Oscar adaylığı bulunan usta oyuncusu Woody Harrelson, Columbus karakterini canlandıran, Sosyal AğÖtekiBatman V SupermanSihirbazlar Çetesi gibi filmlerden tanıdığımız, 2011 yılında Oscar’a aday gösterilen Jesse Eisenberg; Witchita/Krista karakterini canlandıran, La La LandThe FavouriteAdı ÇıkmışBirdman gibi filmlerde izlediğimiz Oscar adayı güzel oyuncu Emma Stone ve Little Rock karakterini canlandıran, Little Miss SunshineAile Sırlarıİşaretler gibi filmlerde izleme fırsatı bulduğumuz Oscar adayı genç oyuncu Abigail Breslin bir kez daha filmin başrollerini üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Bill MurrayLuke WilsonThomas MiddleditchAvan JogiaRosario DawsonZoey Deutch ve Dan Aykroyd da yer alıyor.

    Zombieland: Double Tap'in yönetmenliğini Venom filmine imzasını atan ve ilk filmin de yönetmen koltuğunda bulunan Ruben Fleischer üstleniyor. Senaryoda ise Dave CallahamRhett Reese ve Paul Wernick'in imzası bulunuyor.

    Zombieland: Double Tap'in ülkemizde vizyona girmeyecek. Yurt dışında ise 18 Ekim'de izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top