Hesabım
    Jason Statham ve Guy Ritchie Aksiyon Filmi İçin Bir Araya Geliyor!

    Guy Ritchie ve Jason Statham ortak bir projede çalışacak.

    Hollywood filmlerinin en iyi aksiyon oyuncularından biri olan Jason Statham ve aksiyon filmlerinin en iyi yönetmenlerinden Guy Ritchie, bir proje için birlikte çalışacak. Miramax'in geliştireceği aksiyon filmi projesinin adı henüz belli değil. Oyuncu ve yönetmen daha önce de iki kez film projeleri için birlikte çalışmıştı.

    Fast and The Furious filmlerinin yanı sıra, The Meg, Crank serisi, SpyThe Expendables serisi gibi yapımların yıldız oyuncusu olan Jason Statham, yeni bir aksiyon filmi projesi için Guy Ritchie ile bir araya gelecek. Guy Ritchie, son olarak Matthew McConaughey başrollü The Gentlemen filmiyle tüm sinema dünyasında büyük bir heyecana neden olmuştu. Yönetmeni ayrıca Sherlock Holmes serisi, Snatch, Lock Stock and Two Smoking Barrels, Aladdin, RocknRollaKod Adı: U.N.C.L.E gibi başarılı yapımlarıyla tanıyoruz. Statham ve Ritchie, daha önce de Lock Stock and Two Smoking Barrels filmlerinde birlikte çalışmıştı.

    Statham ve Ritchie'nin birlikte çalışacağı isimsiz aksiyon filminin konusu ise şöyle olacak: H isimli gizemli ve soğukkanlı bir adam, para taşıma işleriyle uğraşan bir kamyon şirketiyle çalışıyordur. H, Her hafta milyonlarca dolar nakiti Los Angeles'a kamyonla taşıyordur. Film hakkında verilen detaylar arasında, zaman dilimlerinde sıçrama yapacağı, karakterlerin bakış açısıyla hikayeyi anlatacağı, akıllarla oynayan bir yapım olması planlandığı bulunuyor. Ritchie, Jason Statham'in yaşlanmasından önce filmi hayata geçirme düşüncesi olduğu şu sözleriyle ortaya çıktı: "Bu hikayeyi Jason hala dizlerini kullanabiliyorken hayata geçirmenin peşindeyim." 

    Henüz adı olmayan filmin 2004 yapımı Fransız filmi Le Convoyeur'den uyarlanacağı söylenenler arasında yer alıyor. Film, paranoyayı, depresyonu, madde bağımlısı bir adamın gözünden kişisel hayatıyla iç içe geçecek şekilde hikayeyi sinemaya başarıyla aktarmasıyla biliniyor. Miramax, Le Convoyeur'ün haklarını yeniden uyarlanması üzerine talep etmiş bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top