Hesabım
    Naomie Harris, "No Time To Die"ın Büyük Sürprizi Olduğunu Söyledi!

    Naomie Harris, GQ'ya konuştu.

    Daniel Craig'in başrolünde yer aldığı son James Bond filmi "No Time To Die" hazırlıklarını devam ettirirken, oyuncuları arasında yer alan başarılı isim Naomie Harris, GQ Magazine ile film hakkında konuştu ve No Time To Die'dan ipuçları verdi.

    Bond serisinde Eve karakterine hayat veren Naomie Harris, No Time To Die hakkında GQ Magazine mikrofonlarına konuştu. Hakkında neredeyse hiçbir ayrıntının bilinmediği No Time To Die için senaryonun tamamını okuma şansına sahip olan Harris şu sözleri sarf etti: "Spectre ve Skyfall ile bağlantılı. Ama beni bile şaşırtan devasa sürprizleri var. İnsanları şoka uğratacağını düşünüyoruz. Bond'un günleri sayılı. Kalbine yeniden bağlanacağını söyleyebiliriz. Bond'u kesinlikle daha duygularını hisseden ve aşık olmaya açık biri olarak göreceğiz."

    Filmin oyuncu kadrosunda; önceki filmlerden tanıdığımız, Q rolündeki Ben Whishaw ve M rolündeki Ralph Fiennes, Madeleine Swann rolündeki Lea Seydoux, Moneypenny rolündeki Naomi Harris, Blofeld rolündeki usta oyuncu Christoph Waltz ve Quantum of Solace'da Felix Leiter rolüyle gördüğümüz Jeffrey Wright da kadroya geri dönüyor. Filmin kötü adamını canlandıracak olan, Oscar ödüllü oyuncu Rami Malek'in ise karşımıza bir terörist olarak çıkacağı biliniyor. Ancak hareketlerinin temeli dini sebeplerle olmayacak. Yönetmen koltuğunda True Detective ve Beasts of No Nation gibi etkileyici yapımlardan tanıdığımız Cary Fukunaga'nın yer aldığı 25. Bond filmi "No Time to Die"ın kadrosunda ayrıca; Lashana LynchDavid Dencik, güzel oyuncu Ana De ArmasBilly MagnussenDali BenssalahThe Imitation GamePenny Dreadful gibi yapımlarda izleme imkanı bulduğumuz Rory Kinnear ve Jose Alfredo Fernandez gibi oyuncular yer alıyor.

    No Time To Die'ın konusu ise şöyle: Efsanevi İngiliz ajanı James Bond artık aktif hizmetten ayrılmıştır ve Jamaika'da sakin bir hayatın tadını çıkarmaktadır. Ancak CIA'deki eski arkadaşı Felix Leiter yardım istemek için geldiğinde bu kişisel cenneti kısa ömürlü olur. Kaçırılan bir bilim adamını kurtarmayı içeren görev, ilk başta beklenenden çok daha tehlkeli bir planı ortaya çıkarır. Bu görev Bond'u, tehlikeli, yeni bir teknolojiyle donanmış gizemli bir kötü adamın izine götürecektir...

    No Time To Die, 3 Nisan 2020 tarihinde izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top