Hesabım
    Robert Downey Jr., Martin Scorsese'ye Yanıt Verdi!

    Robert Downey Jr., Scorsese'nin mantıklı konuşmadığını düşünüyor!

    Martin Scorsese, geçtiğimiz günlerde sinema gündemine bomba gibi düşecek sözler sarf etmişti. Bu sözlerde Marvel filmlerinin sinema ile ilgisi olmadığından bahseden Scorsese, başta Marvel oyuncuları ve yönetmenleri olmak üzere birçok isimden tepki almıştı. Şimdi ise yıldız oyuncu Robert Downey Jr.'dan tepki geldi!

    Marvel Sinematik Evreni'nin Iron Man'i, evrenden emekli oyuncu Robert Downey Jr., Martin Scorsese'nin Marvel ile ilgili sarf ettiği sözlere yanıt verdi. Howard Stein'ın radyo programında konuşan Downey Jr., "Sinemalarda gösteriliyor. Scorsese'nin görüşlerini takdir ediyorum. Bence farklı bakış açıları konusunda ihtiyaç duyduğumuz şeyleri içeriyor ve böylece odağa dönebilir, yolumuza devam edebiliriz." sözlerini sarf etti. Stein, Downey Jr.'a Scorsese'nin kendisine hakaret etmesi durumunda tepkisinin ne olacağını sorduğunda ise oyuncu "Hayır. Bu tıpkı 'Howard Stein bir radyo programı değil.' demek gibi. Söylemenin hiçbir mantığı yok." yanıtını verdi ve devam etti: "Tabii ki başarıyı kıskandığı falan yok. O Martin Scorsese. Bu arada, tür filmlerinin nasıl olduğu konusunda söylenecek çok şey var ve eğer bir problem varsa problemin bir parçası olma konusunda mutluyum. Ama bu, alanı kötülemekle, sanatın formuyla ilgili. Canavarı yok etmeye gelip, rekabeti ortadan bu yolla kaldırıyorsan bu harika bir olaydır."

    Daha önce de Martin Scorsese'nin Marvel filmlerini yok sayması konusunda James Gunn ve Samuel L. Jackson özellikle seslerini yükseltmişlerdi. James Gunn, Scorsese'nin kendi filmlerini izlemeden bu karara varmasına tepki gösterirken Samuel L. Jackson, "Bu, Bugs Bunny'nin komik olmadığını söylemek gibi bir şey. Film filmdir. Onun filmlerini de herkes sevmiyor." sözlerini sarf etmişti.

    Martin Scorsese şimdilerde Akademi Ödülleri için hazırlanıyor. Bir Netflix yapımı olan The Irishman'i Oscar yarışına sokabilmek için ABD'deki sayılı sinemada vizyona soktu. Ancak diğer yandan Scorsese'nin sözlerinin tam karşısında yer alan ve bir çizgi roman uyarlaması olan Joker'ın da Oscar adaylığı alacağı tartışılıyor. Yeni gelişmeler merakla bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top