Hesabım
    John Wick Spin-off Projesi "Ballerina" Yönetmenini Buldu!

    "Ballerina"nın yönetmeni belli oldu.

    Spin-off projesi Ballerina sonuna yönetmenini buldu! John Wick evreninin daha fazla büyüyemeyeceğine inanıyorsanız, tekrar düşünün. Kadın bir suikastçıyı temel alan spin-off projesi 2017 yılından beri hazırlık aşamasındaydı.

    Proje sonunda yönetmenine kavuştu. DC Universe için artık iptal edilmiş olan Swamp Thing'in yapımcılığını üstlenen Len Wiseman, filmin yönetmen koltuğuna oturacak isim olarak seçildi. Karanlıklar Ülkesi serisinin bazı filmlerinin yönetmen koltuğuna da oturmuş olan Wiseman, proje için kamera arkasına geçecek.

    Ünlü aksiyon serisi John Wick'in 3. filmi olan John Wick: Parabellum'un senaristi Shay Hatten'ın senaryosunu üstleneceği spin-off projesi 21 Mayıs 2021'de seyircilerinin karşısına çıkacak. Proje, John Wick evreninin bir uzantısı olarak ele alınacak.

    Şimdilik filmin hikayesine dair fazla detay bilinmiyor ancak John Wick serisinin 3. filminde olan olayların sonrasında geçecek olduğuna dair birçok spekülasyon var. 3. filmde John’un, New York’un gölgesinde gerçekleşen diğer ilişkilerin yanı sıra genç balerinleri de ölümcül, dişi suikastçılar olarak eğiten öğretmenle (Anjelica Huston) buluştuğunu görmüştük.

    Yapımcıları arasında Basil Iwanyk, Erica Lee ve Wick serisinin yönetmeni Chad Stahelski'nin yer aldığı spin-off projesinde, John Wick'i canlandıran Keanu Reeves de yönetici yapımcı olarak yer alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top