Hesabım
    Russo Kardeşler, "Cherry"nin Çekimlerine Başladı!

    Cherry'nin çekimleri resmi olarak başladı.

    Avengers filmlerinin başarılı yönetmenleri Russo Kardeşler'in yeni film projesi Cherry'nin çekimleri başlamış bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde filmin başrol oyuncusu Tom Holland, filme özel olarak değiştirilen imajını takipçileriyle paylaşmıştı. Şimdi ise Russo Kardeşler, sosyal medya üzerinden çekimlerin başladığına dair bir paylaşım yaptı.

    Marvel Sinematik Evreni'nin -şimdilik- emekli yönetmenleri Joe ve Anthony Russo, yeni film projeleri Cherry'nin çekimlerine başladı. The Hideaway Entertainment ve AGBO Films ortaklığında geliştirilen Cherry'nin başrolünde Marvel'ın Spiderman'i Tom Holland'ın yer alıyor. Oyuncu, geçtiğimiz günlerde film için yeni bir imaja bürünmüş ve yeni imajını sosyal medya üzerinden paylaşmıştı. Russo Kardeşler, yeni filmleri hakkında şu sözleri sarf etmişlerdi: "Bu tür hikayeleri paylaşmanın önemli olduğunu düşündüğümüz için Cleveland'dan edindiğimiz kişisel deneyimlerle Cherry'yi şekillendirdik. Kendi memleketimizde bir film yapmak gerçekten  bizim için çok şey ifade ediyor. Winter Soldier'ın dış çekimlerini de burada yapmıştık. Köklerimize ve evimize döneceğimiz için heyecanlıyız."

    Nico Walker'ın aynı isimli romanından beyaz perdeye aktarılacak olan Cherry'nin konusu ise şöyle: Irak’tan dönen eski bir ordu doktorunun yaşadığı travma sonrası stres bozukluğunu konu ediyor. Amerikan ordusunda doktor olarak çalışan bir adam, sevdiği kadını ardında bırakarak Irak’a göreve gider. Yaşadıkları onda travma sonrası stres bozukluğu yaratınca, genç adamın hayatı hızlı bir düşüşe geçer. Irak’tan dönüp mesleğini bırakan adam, gittikçe daha da dibe batar. Uyuşturucu batağına saplanan adam, epeyce borca girince kurtuluşunu bir bankayı soymakta bulur.

    Cherry'nin oyuncu kadrosunda Tom Holland'ın yanı sıra It serisinden tanıdığımız başarılı oyuncu Bill Skarsgard, Glassland, Macbeth gibi yapımlardan tanıdığımız Jack Reynor, Ciara Bravo, Michael Gandolfini, Jeff WahlbergForrest Goodluck gibi isimler yer alıyor. Senaryoda ise Jessica Goldberg'ün imzası bulunuyor.

    Cherry'nin vizyon tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top