Hesabım
    The Little Mermaid'in Sebastian'ı Daveed Diggs Olabilir!

    Disney, The Little Mermaid'de yer alması için Daveed Diggs ile görüşüyor.

    Halle Bailey'nin başrolünde yer alacağı Disney uyarlaması The Little Mermaid'de Sebastian karakterini canlandıracak oyuncu için görüşmelere başlandı. Şu anda görüşülen ismin ise Blindspotting filminin yıldızı ve yazarı Daveed Diggs olduğu açıklandı.

    The Get Down, Black-ish, Wonder, Blindspotting, Velvet Buzzsaw gibi yapımlardan tanıdığımız Daveed Diggs ile The Little Mermaid uyarlamasında yer alması için görüşüldüğü duyuruldu. Seslendirmesi istenilen karakter ise konuşkan bir yengeç olan Sebastian oldu. Sebastian, The Little Mermaid'in ana karakteri denizkızı Ariel'in en yakın arkadaşlarından biri olarak tanınıyor. Orijinal filmde karakter "Under The Sea" isimli klasikleşmiş şarkıyı seslendiriyordu. Diggs'in özellikle bu nedenle Sebastian karakteriyle ilgilendiği düşünülüyor.

    The Little Mermaid'de kesin olarak yer alacak oyuncular ve karakterleri arasında Room, Wonder, Before I Wake, Predator, Good Boys gibi yapımların yükselen minik yıldızı Jacob Tremblay ve Ariel'in en yakın dostu Flounder karakteri ile Crazy Rich Asians, Ocean's Eight, The Farewell gibi yapımlardaki performanslarıyla tanıdığımız, Jumanji: The Next Level'da izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Awkwafina  ve martı Scuttle karakteri bulunuyor. Ancak Melissa McCarthy'nin filmin kötü karakteri Ursula olarak ve Javier Bardem'in King Triton olarak karşımıza çıkacağı konusu birer dedikodu şeklindeki yerlerini koruyor. The Little Mermaid'in Prens Eric'i için de arayışlar sürüyor. Son olarak Krypton dizisinin yıldızı Cameron Cuffe ve Little Women, Postcards From London, Howards End gibi yapımlarda karşımıza çıkan Jonah Hauer-King ile Prens Eric için deneme çekimleri yapılmıştı. Resmi olarak açıklanan bir isim bulunmuyor.

    The Little Mermaid'in orijinalinde Ariel, Prens Eric'i boğulmaktan kurtarıyordu ve bunun üzerine Prens'e aşık oluyordu. Eric ile evlenmek ve hayallerini gerçekleştirmek isteyen Ariel bunun için bir insana dönüşmeye çalışmıştı. Disney'in bu konuda da düzeltmeler yapabileceği ve filme feminist bir atmosfer katabileceği düşünülüyor. Andersen masal klasiği olarak 1837 yılında ilk kez yayınlanan ve orijinal adı "The Little Mermaid" olan "Küçük Deniz Kızı" birçok kez çizgi film ve çizgi dizi olarak televizyon ve beyaz perdeye aktarılmıştı. Bunlardan en çok bilineni 1989 yapımı The Little Mermaid olmuştu. Bu filmin yönetmen koltuğuna John Musker ve Ron Clements geçmiş, film çizgi film klasikleri arasındaki yerini almıştı. Filmin yanı sıra 1990'lı yıllarda televizyonda çizgi dizi olarak gösterilen bir The Little Mermaid de bulunuyordu.

    The Little Mermaid'in de zaman vizyona gireceği bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top