Hesabım
    Kirsten Dunst, "The Power of The Dog"da Elisabeth Moss'un Yerini Aldı!

    The Power of The Dog'da oyuncu değişikliğine gidildi.

    Jane Campion'un yönetmenliğini üstleneceği "The Power of The Dog"un oyuncu kadrosunda değişikliğe gidildi. Daha önce açıklandığı üzere filmin başrolünde yıldız oyuncular Benedict Cumberbatch ve Elisabeth Moss yer alıyordu. Ancak Moss'un yerini Kirsten Dunst aldı.

    Jane Campion'un 1967 yılında yayınlanan Thomas Savage'ın romanından uyarlayarak beyaz perdeye aktaracağı The Power of The Dog'un oyuncu kadrosunda değişiklik yapıldı. Hulu'nun en iddialı dizilerinden The Handmaid's Tale'in yıldız oyuncusu Elisabeth Moss, projeden ayrıldı. Yerini ise On Becoming a God in Central Florida dizisinin yıldız oyuncusu Kirsten Dunst aldı. The Power of The Dog filminin haklarını, geçtiğimiz yaz aylarında Netflix talep etmişti. Bunun ardından filmin 2021 yılında hem Netflix üzerinden hem de sinemalarda izleyicileriyle buluşmasına karar verildi.

    The Power of The Dog kitabının konusu ise şöyle: Montana’da geniş bir çiftliğe sahip olan iki kardeşin hikayesini konu ediyor. Birbirlerinden farklı karakterde olan Phil ve George adındaki iki kardeş, Montana vadisindeki en büyük çiftliğin sahibidir. Zeki ve başarılı bir adam olan Phil, zayıflığı hor görmektedir. Kendisini işine adayan, sessiz bir adam olan George ise sevgi dolu bir ruha sahiptir. İki kardeş yıllarca aynı çatı altında yaşamlarını sürdürmektedir. Ancak onların hayatı, George’un genç dul bir kadınla olan beklenmedik evliliği ile alt üst olur. Phil ise çiftliklerine yerleşen bu kadının varlığından oldukça rahatsızdır. Bu duruma bir son vermek isteyen Phil, kardeşinin eşini ortadan kaldırmak için amansız bir savaşa soyunur.

    The Power of The Dog'un yönetmenliğini ve senaristliğini The Piano, Top of The Lake, Bright Star, Sweetie gibi yapımlarda imzası bulunan Jane Campion üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Kirsten Dunst'ın yanı sıra Sherlock, Patrick Melrose, The Imitation Game, Doctor Strange gibi yapımların yıldız oyuncusu Benedict Cumberbatch ve Little Miss Sunshine, There Will Be Blood, Love & Mercy, Escape at Dannemora, War & PeaceSwiss Army Man gibi yapımların parlayan oyuncusu Paul Dano yer alıyor.

    The Power of The Dog'un Netflix'teki izleyicileriyle 2021 yılının hangi diliminde buluşacağı henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top