Hesabım
    Yahya Abdul Mateen II, Matrix'te Başrol Olacak!

    Matrix ile ilgili yeni gelişmeler var!

    Keanu Reeves'in yıldızı olduğu Matrix serisine dördüncü filmin ekleneceği haberi, dünya çapında büyük bir ses getirmiş ve gündeme oturmuştu. Şimdi ise Matrix 4'ün ana karakterlerinden birini kimin canlandıracağı resmi olarak açıklandı. Bu isim ise Yahya Abdul Mateen II oldu.

    Matrix serisinin orijinal üçlemesini kardeşi Lilly Wachowski ile birlikte yöneten Lana Wachowski, Matrix 4'un yönetmen koltuğuna geçiyor. Filmin ana karakterini canlandıracak oyunculardan ise Aquaman, Us, Watchmen gibi yapımlardan tanıdığımız Yahya Abdul Mateen olacak. İsmi açıklanan diğer oyuncular arasında Neo karakteriyle efsanevi oyuncu Keanu Reeves, Trinity karakteriyle Carrie Anne Moss bulunuyor. Yahya Abdul Mateen II'nun henüz nasıl bir rolle karşımıza çıkacağı bilinmiyor.

    Tüm dünyada merakla beklenen Matrix 4'ün senaryosunu Lana Wachowski'nin yanı sıra Sense8'ten tanıdığımız Aleksandar Hemon ve Sense8, Cloud Atlas gibi yapımlardan tanıdığımız David Mitchell kaleme alıyor. Henüz konu hakkında elimizde bir bilgi bulunmuyor. Ancak geçtiğimiz haftalarda Keanu Reeves'in söylediklerine göre Matrix 4'ün senaryosu tamamlanmış durumda. Reeves'e de senaryo, okuması için verilmiş. Oyuncunun söylediklerine göre çok iddialı bir senaryo bizleri bekliyor.

    Matrix serisi 1999 yılında izleyicileriyle buluşmuştu. İlk filmin ardından Matrix Revolution ve Matrix Reloaded isimli iki film daha çekilmişti. Ancak diğer iki film, ilki kadar büyük bir başarı elde edememişti. Distopik bir dünya yaratan Matrix'in orijinal oyuncu kadrosunda Reeves ve Carrie Anne Moss'un yanı sıra Laurence FishburneHugo Weaving gibi birçok önemli isim yer alıyordu. Konusu ise şöyleydi: Bir yaşanan gerçek vardır, bir de yaşananın ötesinde olan gerçeklik... Biri rüya, diğeri ise Matrix! Neo,son derece tehlikeli bir adam olan Morpheus’un gerçeği bildiğine inanmaktadır. Bir gece Neo, kendisini başka bir dünyaya götürebilecek güzel yabancı Trinity ile tanışır. Bu kızın götüreceği dünyada, Neo Morpheus’u bulacak ve Matrix hakkında bir şeyler öğrenecektir. Neo, Tam olarak kavrayamadığı şeylerin yaşamını kontrol ettiğini biliyor.

    Matrix 4'un ne zaman hayata geçirileceği henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top