Hesabım
    Balkans Beyond Borders Kısa Film Festivali Yarışma Filmleri Belli Oldu!

    10. Balkans Beyond Borders Kısa Film Festivali yarışma filmleri ve programı açıklandı.

    Yunanistan'ın Atina şehrinde gerçekleştirilecek olan ve 10. kez düzenlenen Balkans Beyond Borders Kısa Film Festivali'nin programı ve yarışma filmleri resmi olarak açıklandı. Bu yıl Balkan ülkelerinden yüzlerce kısa film, festivale katılım sağlamak üzere başvuru yaptı.

    Atina'daki sinemaseverlerle buluşacak olan Balkans Beyond Borders Kısa Film Festivali'nin yarışma filmleri resmi olarak duyuruldu. Yarışma filmleri arasında Umut Evirgen imzalı İyi Yemek Öldürür; Dila Bulut imzalı Aries; Cengiz Dallıkavak imzalı Sonsuz Armoni; Kerem Altın imzalı Açık bulunuyor. Filmler ön jüri tarafından değerlendirilerek, ödül için yarışmak üzere finale kaldı.

    Bu yıl Balkans Beyond Borders Kısa Film Festivali'nin konuk film festivali Türkiye'den Ankara Uluslararası Film Festivali olacak. Ankara Uluslararası Film Festivali’nde Ulusal Kısa Film Yarışması’nda En İyi Film Ödülü alan Tuna Kaptan’ın yönetmenliğini üstlendiği ‘Duyuyor musun Anne?’ filmi ile finale kalan Ozan Takış'ın Fotoğraf, Oğuzhan Kaya'nın Kronos, Özgür Cem Aksoy'un Giderayak filmleri Balkans Beyond Borders Kısa Film Festivali’nin Uluslararası Sinema bölümünde gösterilecek. Soner Sert’in yönettiği ‘Hasta Bakıcı’ filmi de Youth Labour/Women Labour bölümünde izleyicileriyle buluşacak.

    10. Balkans Beyond Borders Kısa Film Festivali, Kosova’dan Priştina Üniversitesi'ni, Karadağ’dan Karadağ Film Merkezi'ni konuk olarak ağırlayacak. Bu yılın konuk ülkesi ise İskoçya olacak. 10. Balkans Beyond Borders Kısa Film Festivali, 17 ile 20 Ekim tarihleri arasında sinemaseverlerle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top