Hesabım
    Zengin Kadrolu Pixar Animasyonu "Hadi Gidelim" İçin Hazır mısınız?

    Animasyon "Hadi Gidelim"den poster geldi.

    Orijinal seslendirme kadrosunda yıldız isimleri bulunduran Hadi Gidelim filminden poster yayınlandı. Kayıp Balık Nemoİnanılmaz AileRatatuyVol.iYukarı BakOyuncak HikayesiTers Yüz ve Coco gibi Oscar ödülü kazanan animasyon yapımların şirketi Pixar Animations'ın yeni animasyon filmi "Hadi Gidelim"in yönetmenliğini ve senaryosunu Dan Scanlon üstleniyor.

    Animasyon türü "Hadi G,delim", babalarını çok küçük yaşta kaybeden iki genç elf kardeşin hikayesini konu ediyor. Kardeşler, hatırlamakta zorlandıkları ve çok özledikleri babaları ile son bir gün geçirme fırsatlarının olduğunu öğrenirler. Dünyada var olan bir büyü, onların babaları ile kavuşmalarını sağlayacaktır. Kardeşler, bu fırsatı kaçırmamak için ne yapıp edip büyüye sahip olmanın yolunu bulmalıdır. Kendilerini zorlu bir mücadeleye sokan kardeşler, büyüye ulaşıp babalarını son bir kez görebilme imkanını bulabilecekler midir?...

    Animasyon maceranın orijinal seslendirme kadrosu açıklandı. Seslendirme kadrosunda Galaksinin Koruyucuları serisinin Star Lord'u, sevilen oyuncu Chris Pratt, Pratt'le Avengers: Infinity War filminde buluşan, Marvel'ın sempatik Örümcek Adam'ı Tom HollandSeinfeld dizisinin Lorraine'i olarak akıllara kazınan, Veep dizisi ile gönüllere bir kez daha taht kuran, Emmy, Altın Küre ve SAG ödüllü Julia Louis-Dreyfus ve Oscar ödüllü başarılı oyuncu Octavia Spencer yer alıyor. Merakla beklenen animasyon film ülkemizde 6 Mart 2020 tarihinde seyircilerin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top