Hesabım
    Yeni Nesil "Charlie'nin Melekleri" Bir Arada!

    Yeni "Charlie'nin Melekleri" filminden poster geldi.

    Yeni nesil Charlie's Angels'dan poster yayınlandı. Başrollerini ünlü oyuncu Kristen StewartNaomi Scott ve Ella Balinska'nın paylaştığı yeniden uyarlama, süper yetenekli ajan kadınları tekrar bir araya getiriyor.

    Yeni Charlie's Angels filminde Bosley aracılığıyla melekler bir araya gelecek ve gizemli adam Charles Townsend için çalışacak. Dünyanın en zeki, cesur ve en iyi eğitimli kadınları dünyaya karşı ayrı ayrı mücadele veriyordur. Şimdi ise zorlu görevler için bu kadınlar bir araya gelecek ve Bosley'nin liderliğiyle verilen en zor görevleri yerine getireceklerdir...

    Filmin zengin oyuncuları arasında Twilight serisi, Cafe SocietyLizzieHayalet Hikayesi, Jeremiah Terminator Leroy gibi filmlerden tanıdığımız başarılı oyuncu Kristen Stewart; Hunted, Tiers of The Tropics gibi filmlerde izleme fırsatı yakaladığımız Ella Balinska; Aladdin filminde Jasmine olarak izlemeye hazırlandığımız Naomi Scott'ın yanı sıra, filmde Bosley olarak izleyeceğimiz ve Açlık OyunlarıAşk ve MerhametPitch Perfect gibi yapımlardan tanıdığımız Elizabeth Banks yer alıyor. Bu isimlerin yanı sıra All The Boys I Loved filminin sevilen oyuncusu Noah Centineo, X-Men serisinin Profesör Xavier'ı Patrick StewartSenden Önce BenAdrift gibi filmlerin beğenilen oyuncusu Sam Clafflin filmde yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğuna Elizabeth Banks otururken, senaryosunu David Auburn ile birlikte Banks kaleme aldı.

    Yepyeni kadın başrollü film, ülkemizdeki izleyicileriyle 29 Kasım 2019 tarihinde sinemalarda buluşmak üzere hazırlıklarına devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top