Hesabım
    Shailene Woodley ve Felicity Jones Aynı Filmde Buluşuyor!

    "The Last Letter From Your Lover"ın başrol oyuncuları Jones ve Woodley oldu!

    Yıldız oyuncular Felicity Jones ve Shailene Woodley, romantik dram filmi "Last Letter From Your Lover"ın başrolünü üstlenmek üzere aynı filmde buluşuyor! Jojo Moyes'in çok satanlar listesinde yer alan aynı isimli romanından uyarlanacak olan The Last Letter From Your Lover'ın idari yapımcılık görevini de Jones ve Woodley üstlenecek.

    Romantik dram türündeki Last Letter From Your Lover'ın konusu ise şöyle: Londra ve Riviera arasında geçen film, Londra'da yaşayan Ellie isimli bir gazetecinin eski aşk mektuplarını keşfetmesini konu ediniyor. Bulduğu mektuplar 1960'lı yıllarda Jennifer Stirling ve Anthony O'Hare arasındaki gizli ilişkinin kanıtlarını oluşturuyordur. Ellie, gittikçe bu mektuplardaki aşk yaşayan insanlara ve hikayelerinin nasıl sona erdiği konusunda daha da takıntılı hale gelecektir.

    "Last Letter From Your Lover" filminin yönetmenliğini Never Going Back filminden ve HBO'nun beğenilen dizi Euphoria'nın bazı bölümlerrinin yönetmen koltuğuna oturan Augustine Frizzell üstleniyor. Filmin senaryosunu ise Wanderlust, The Crown, The Sense of An Ending gibi yapımlardan tanıdığımız Nick Payne ve Masters of Sex, On Becoming A God In Central Florida gibi yapımlarda karşımıza çıkan Esta Spalding, Jojo Moyes'in aynı isimli kitabından uyarlayarak kaleme alacak. Last Letter From Your Lover'ın oyuncu kadrosunda şimdilik yalnızca iki isim bulunuyor. Bu isimler ise Big Little Lies, AdriftThe Fault In Our Stars gibi yapımların yıldız oyuncusu Shailene Woodley ve Rogue One: A Star Wars Story, The Theory of Everything, Like Crazy, On The Basis of SexA Monster Calls gibi yapımların başarılı ismi Felicity Jones oluyor.

    Last Letter From Your Lover, Studiocanal ve Blueprint Pictures ortaklığında geliştiriliyor. Filmin uyarlandığı kitap 2010 yılında okuyucularına sunulmuştu. Jojo Moyes ayrıca yine sinemaya aktarılan Me Before You kitabının da yazarı olarak tanınıyor. Last Letter From Your Lover, 33 farklı dile çevrilmiş ve milyonlarca satmıştı.

    Filmin ne zaman hayata geçirileceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top