Hesabım
    Cinderella'nın Kötü Üvey Annesi İçin Idina Menzel Düşünülüyor

    Müzikal "Cinderella"nın üvey anne rolü için Idina Menzel'in adı geçiyor...

    Tony ve Grammy'yi kazanan aktris Idina Menzel, Sony'nin yeni Cinderella uyarlaması için düşünülüyor. Kay Cannon'ın yönetmenliğini ve senaryosunu üstleneceği müzikal uyarlamada başrolü ise Kübalı güzel Camila Cabello üstlenecek. Menzel ile yapılan görüşmeler, Külkedisi'nin kötü kalpli üvey annesi Evelyn rolü için gerçekleşiyor. Geçtiğimiz günlerde Pose Emmy kazanan Billy Porter'ın da Külkedisi'ne yardım eden peri rolü için görüşmeler yaptığı ortaya çıkmıştı.

    Menzel'in de oyuncu kadrosuna katılması ihtimalinde daha da zenginleşecek olan yeni uyarlama 5 Şubat 2021'de seyircilerinin karşısına çıkacak. Menzel ilk olarak, 1996 Tony adaylığı kazandığı, "Rent" oyunundaki Maureen Johnson rolü ile öne çıkmıştı. Ardından 2004 yılında "Wicked"daki Elphaba rolü ile Tony ödülü kazandı. 2014'deki "If/Then" oyunundaki Elizabeth Vaughan da ünlü oyuncuya 3. Tony adaylığını kazandırmış oldu. Çok sevilen animasyon Karlar Ülkesi'nde de Elsa'yı seslendiren oyuncu, Oscar ve Grammy kazanan “Let It Go” adlı şarkısıyı seslendirmiş ve film müziği için Grammy ödülü kazanmıştı.

    Müzikal Cinderella'nın çekimleri, önümüzdeki yıl Şubat ayında Londra'da gerçekleşecek. Filmde prensi ve üvey kız kardeşleri kimlerin canlandıracağı şu an için bilinmiyor. Filmin fikir babası olan komedyen James Corden, Fulwell 73 şirketi aracılığıyla filmin yapımcılığını da üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top