Hesabım
    Yeni "Suicide Squad" Karakterlerine İlk Bakış!

    Çekimlerin başlamasıyla birlikte "Suicide Squad" karakterlerine dair ilk görsel de geldi.

    Yeniden çekim The Suicide Squad'dan ilk set kareleri gelmeye başladı. İkonik Doctor Who dizisinin 12. doktoru olan Peter Capaldi ve Saturday Night Live ile yıldızı parlayan, pop yıldızı Ariana Grande ile çalkantılı ilişkisiyle adı manşetlere taşınan komedyen Pete Davidson gibi ilginç seçimleri barındıran yeniden çekimden gelen set karesinde, Jai Courtney (Captain Boomerang), Nathan Fillion, Pete Davidson, Michael Rooker, Flula Borg, Sean Gunn ve Mayling Ng'in canlandırdığı karakterlere bir bakış mevcut.

    Oyuncuların resmi rolleri henüz açıklanmamış olsa da tahminlere göre Fillion Arm-Fall-Off-Boy, Davidson Blackguard, Rooker Javelin, Gunn Weasal ve Ng de Mongal rolünü canlandırıyor.

    Yapımda boy göstereceği kesinleşmiş isimler şimdilik şöyle; Oscar adaylığı bulunan Margot Robbie (Harley Quinn), başarılı oyuncu Viola Davis (Amanda Waller), Jai Courtney (Kaptan Boomerang) ve yakışıklı oyuncu Joel Kinnaman, (Rick Flag) ilk filmin ardından yeniden çekim için bir kez daha kamera karşısına geçecekler. Robbie'nin yaptığı açıklamaya göre film, ilk filmin devamı niteliğinde değil. Ancak bağımsız bir film de olmayacak. Gunn da daha önce bu konuda açıklama yapmış ve filmin 'neyse o' olduğunu söyleyerek akılları karıştırmıştı. Kısacası, oldukça kötü yorumlar alan ilk filmin yeniden çekimi olarak düşünebiliriz. 

    David DastmalchianJohn CenaJoaquín CosíoNathan FillionJoel Kinnaman, Mayling Ng, Flula BorgSean GunnJuan Diego BottoStorm ReidPete DavidsonTaika WaititiAlice BragaSteve Agee, Tinashe Kajese, Daniela Melchior, Peter Capaldi, Julio Ruiz, Jennifer HollandIdris Elba ve Michael Rooker da filmin kadrosunda yer alıyorlar. Ekibe son olarak Marvel'ın Thor: Ragnarok'unun yönetmeni olan ve Love and Thunder'ı da yönetmesi planlanan Waititi ve Guardians of The Galaxy'nin Yondu'su olarak tanıdığımız Michael Rooker eklenmişti. Rooker'ın adı önceleri King Shark karakteriyle anılmıştı, ancak sonradan bu haber yalanlandı. Şimdi Rooker'ın hangi karakterle karşımıza çıkacağı bilinmiyor. Filmde David Dastmalchian'ı Polka Dot Man, John Cena'yı Peacemaker, Daniela Melchior'u Ratcatcher, Steve Agee'yi ise King Shark olarak izleme şansı yakalayacağız.

    "The Suicide Squad" 6 Ağustos 2021'de izleyicilerinin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top