Hesabım
    Robert Downey Jr.'lı "Dolittle"dan Altyazılı Fragman Geldi!

    Dolittle'dan altyazılı fragman!

    Marvel'ın emekli yıldız oyuncusu Robert Downey Jr.'ın başrolünü üstlendiği "Dolittle" uyarlamasından ilk fragman geldi! Universal bünyesinde geliştirilen ve yıldız bir seslendirme kadrosuna sahip olan filmin fragmanında hayvanlarla konuşabilme yeteneğine sahip olan Dr. John Dolittle'ın macera dolu yolculuğuna göz atıyoruz.

    Yılın en çok beklenen ve birçok kez ertelemelere maruz kalan Dolittle filminden ilk fragman sonunda geldi! Filmin konusu ise şöyle: Dr. John Dolittle, İngiltere'nin genç kraliçesini kurtarmak zorundadır. Bu görevi için çıktığı yolculuk sırasında yolda birçok tehlikeyle karşı karşıya kalacaktır. Ancak hayvan dostları ona yardım edecek ve arkasını kollayacaklardır. Filmde Amerikalı oyuncu Robert Downey Jr.'ın İngiliz bir karakteri canlandırmasından dolayı aksanında farklılıklar olduğu görülüyor.

    Bol yıldızlı kadrosuyla dikkat çeken filmde Kumail Nanjiani Plimpton'a, Oscar sahibi Octavia SpencerJohn Cena, “Mr. Robot” dizisinin iki Altın Küre adayı yıldızı Rami Malek Chee-Chee'ye, Craig Robinson Fleming'e, Oscar ödüllü başarılı Fransız aktris Marion Cotillard Tutu'ya, Frances de la Tour Ginko-Who-Soars'a, Carmen Ejogo Regine'ye, Selena Gomez Betsy'ye, yeni nesil Örümcek-Adam Tom Holland Jip'e, Michael Sheen Mudfly'a, iki Oscar ödüllü usta aktris Emma Thompson Polynesia'ya ve iki Oscar adaylığı bulunan Ralph Fiennes Barry'ye sesiyle hayat veriyor. Ayrıca üç kez Altın Küre adayı Antonio Banderas filmin kötü adamı Rassouli'yi canlandırıyor.

    Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini ise 2000 yılında “Trafik” ile En İyi Uyarlama Senaryo dalında Oscar kazanan Stephen Gaghan üstleniyor. Doctor Dolittle, daha önce iki kez beyaz perdede yer almıştı. Bunlardan ilki 1967 yılında Rex Harrison başrollü olanken, diğeri Eddie Murphy başrollü 1998 yapımı Dr. Dolittle olmuştu.

    Yıldız oyuncu Robert Downey Jr.'ın başrolünde yer aldığı Dolittle'ın ülkemizdeki izleyicileriyle 17 Ocak 2020 tarihinde sinemalarda buluşması beklenenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top