Hesabım
    Aniston ve Sandler'lı "Murder Mystery"nin Devamı Gelecek!

    Netflix, Murder Mystery'nin ikincisini sipariş etti!

    Netflix'in sevilen eğlenceli filmlerinden biri olan Murder Mystery'nin devamının geleceği resmi olarak açıklandı. Yıldız oyuncular Jennifer Aniston ve Adam Sandler'ın başrolünde yer aldığı filmin ikincisinin siparişi verilmiş bulunuyor!

    Her ne kadar eleştirmenler tarafından pek beğenilmese de Netflix'te dünya çapında rekor bir izleyici sayısına ulaşan Murder Mystery'nin devam filminin geleceği resmi olaran duyuruldu. Devam filminin başrolü için, şimdilerde Uncut Gems ile büyük bir beğeni toplayan Adam Sandler'ın ve Friends, Cake gibi yapımların yıldız oyuncusu Jennifer Aniston'ın geri dönmesi bekleniyor. Murder Mystery 2'nun senaryosunu da ilk filmde olduğu gibi Zodiac, White House Down, Basic gibi yapımların başarılı senaristi James Vanderbilt'in kaleme alması planlanıyor.

    Murder Mystery'nin konusu ise şöyleydi: Murder Mystery, evliliklerini canlandırmak için tatile çıkmayı planlayan bir çiftin başına gelenleri konu ediyor. New York’da yaşayan bir polis ve karısı, evliliklerinde sönen ateşi yeniden canlandırmak için Avrupa’ya tatile gitmeyi planlar. Çift, adamın işi dolayısıyla sürekli ertelemek zorunda kaldıkları tatile sonunda çıkacak olmanın heyecanı içerisindedir. Her şeyi geride bırakıp Avrupa’ya giden çift, bir gün dost canlısı bir milyarderin yatında yaptığı bir partiye davet edilir. Ancak çiftin tatilleri, kendilerine gelen bu teklifi kabul etmeleriyle kabusa döner. Partide, yaşlı milyarderin öldürülmesi her şeyi alt üst eder. Üstelik çift cinayetin baş şüphelisi olarak gösterilmektedir. Polis ve eşi, kendilerini bu işten kurtarmak için vakit kaybetmeden cinayeti kimin işlediğini bulmak zorundadır.

    Filmde Aniston ve Sandler'a eşlik eden oyuncular arasında  Luke EvansGemma ArtertonÓlafur Darri ÓlafssonTerence StampJohn KaniShioli KutsunaDavid WalliamsAdeel Akhtar ve Sufe Bradshaw gibi isimler yer alıyordu. Yönetmen koltuğunda ise Workaholics, Game Over Man, Community gibi yapımlardan tanıdığımız Kyle Newacheck yer alıyordu. Ancak Newacheck'in ikinci film için geri dönüp dönmeyeceği bilinmiyor. Murder Mystery, Netflix'te yayınlanmasının ardından 72 saat içerisinde 31 milyon izleyici tarafından izlenmişti. Bu da Murder Mystery'yi Netflix'in gelmiş geçmiş açılışını en iyi yapan filmlerinden biri olma konumuna yerleştirmişti. Devam filminin ne zaman hayata geçirileceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top