Hesabım
    Gal Gadot, Nazi Katliamı Filminde Rol Alacak!

    Wonder Woman'ın yıldızı Gal Gadot, yeni bir film için anlaşma imzaladı.

    DC Sinematik Evreni'nin en sevilen filmlerinden Wonder Woman'ın yıldız oyuncusu Gal Gadot, yeni bir film için anlaşma imzalamış bulunuyor. Gal Gadot'nun eşi Yaron Varsano'nun yapımcılığını üstleneceği film, Nazi soykırımını konu edinecek. Filmin adı ise Irena Sendler olacak.

    II. Dünya Savaşı döneminde yaşayan Polonyalı bir hemşire olan Irena Sendler'ın hikayesini konu edinecek olan Irena Sendler isimli Nazi soykırımı temalı filmin başrolünü Wonder Woman, Keeping Up With The Joneses, Hızlı ve Öfkeli serisi gibi yapımların yıldız oyuncusu Gal Gadot'nun üstleneceği resmi olarak açıklandı. Irena Sendler, II. Dünya Savaşı sırasında Polonya gizli hareketinin içerisinde aktif rol üstlenen bir hemşireydi. Sendler'ın yaklaşık olarak 2500 Yahudi çocuğu toplama kamplarına gönderilmekten kurtardığı biliniyor. Ancak Gestapo tarafından şüpheli olarak görülmeye başlanmasının ardından Sendler, bir toplama kampına gönderilir. Orada işkencelere maruz kalan kadından zorla Polonya gizli hareketi hakkında bilgi alınmaya çalışılır.

    Gal Gadot ve Yaron Varsano, birlikte yaptıkları açıklamada şu sözleri sarf etti: "Yapımcı olarak, hayatta bizlere ilham veren hikayeleri taşımak istiyoruz. Pilot Wave (yapım şirketi), eşsiz insanlara ait bakış açılarını ve deneyimleri aktaracak ve hayal gücünü canlandırmayı hedefleyen etkili hikayelerin yapımını üstlenecek." 

    Gal Gadot, şimdilerde Wonder Woman 1984 filminin vizyon tarihini bekliyor. Oyuncunun gelecek projeleri arasında Armie Hammer, Kenneth Branagh gibi isimlerle başrolünü paylaşacağı Death on The Nile, Dwayne Johnson ve Ryan Reynolds'lı Red Notice gibi yapımlar bulunuyor. Bu filmler arasından Death on The Nile'ın çekimleri şimdilerde yapılıyor ve 9 Ekim 2020 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor. Diğer projelerin ise ne zaman hayata geçirileceği belli değil. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top