Hesabım
    Yeni Catwoman, Zoe Kravitz Oldu!

    The Batman'in Catwoman'ını kim canlandıracak?

    Matt Reeves'in yönetmenliğini üstleneceği The Batman filminin Catwoman'ını canlandıracak oyuncu belli oldu. Robert Pattinson'ın hayat vereceği Bruce Wayne'in duygusal olarak bağlı olduğunu bildiğimiz Catwoman'a yıldız oyuncu Zoe Kravitz hayat verecek!

    Uzun süredir The Batman filmine hangi çizgi roman kahramanlarının ekleneceği tartışma konusuyken, Matt Reeves'den bir atak geldi ve Catwoman için seçilen oyuncu resmi olarak açıklandı. Bu isim ise son olarak Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald'da Leta Lestrange ve Big Little Lies'da Bonnie Carlson olarak izlediğimiz, ayrıca Mad Max: Fury RoadX-Men: First Class gibi yapımlardan tanıdığımız yıldız oyuncu Zoe Kravitz oldu.

    Gerçek adı Selina Kyle olan Catwoman, kaotik Gotham sokaklarında kendini korumayı öğrenen yetim bir çocuk olarak yetişir. Kendini geçindirebilmek için hırsızlık yapan Catwoman, dövüş sanatlarını iyi biliyordur ve hırsızlık konusunda kendini geliştirmiştir. Bu özellikleri onu zaman zaman bir kötü kahramana dönüştürse de Batman ile hep dengesiz bir ilişkisi olmuştur. Zaman zaman bu dengesiz ilişkinin romantik hale geldiği de bilinenler arasında yer alıyor.

    Catwoman'a, Christopher Nolan'ın Dark Knight serisinde Anne Hathaway hayat vermişti. Ayrıca Gotham dizisi ile Camren Bicondova, Batman Returns ile Michelle PfeifferCatwoman solo filmi ile Halle Berry'yi Catwoman olarak izlemiştik. Matt Reeves'in daha önce Catwoman karakteri için Aubrey Plaza ve Vanessa Kirby'yi düşündüğü belirtilmişti, ancak iki oyuncuyla da anlaşma yapılmadı. Filmin oyuncu kadrosuna eklenen isimler arasında Maniac dizisinde başarısıyla gözümüze çarpan, ayrıca Mid90's ile iyi bir yönetmen olabileceğini de kanıtlayan komedi oyuncusu Jonah Hill ve Shaft, Broken Flowers, Açlık Oyunları, Westworld gibi yapımların başarılı oyuncusu Jeffrey Wright bulunuyor. Henüz anlaşma imzalandığı kesin olarak açıklanmasa da Jonah Hill'in The Riddler, Jeffrey Wright'ın ise Jim Gordon'ı canlandıracağı söylenilenler arasında yer alıyor.

    Robert Pattinson'ın başrolünde yer alacağı The Batman filminin ülkemizdeki izleyicileriyle 25 Haziran 2021 tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top