Hesabım
    Warner Bros, James Gunn'a 'İstediği Her Şeyi' Teklif Etmiş!

    James Gunn'ın Disney'den kovulmasının ardından Warner Bros nasıl atağa geçti?

    Guardians of The Galaxy serisinin başarılı yönetmeni James Gunn, geçtiğimiz yıl Disney tarafından geçmişinde sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımları nedeniyle kovulmuştu. Bunun hemen ardından Warner Bros büyük bir özveriyle, The Suicide Squad'ı yönetmesi için James Gunn'ı işe almıştı. Gunn, bu konu hakkında konuştu ve Warner'ın neler vaat ettiğini açıkladı.

    Şimdilerde The Suicide Squad'ın çekimleriyle uğraşan James Gunn, Warner Bros ile nasıl anlaşma yaptığı konusunda konuştu. Yönetmen, öncelikle Guardians of The Galaxy 3'nin yönetmenliğinden alınmış, sonra Warner tarafından işe alınmış, bunun ardından ise tekrardan Disney yönetmeni Guardians of The Galaxy 3 koltuğuna getirmişti. Gunn, sosyal medya üzerinden bir hayranının yorumuna yanıt vererek bu konuya açıklık getirdi: "Bana temel olarak ne istersem verebilecekleri teklifinde bulundular. En çok Squad'ı yapmayı istedim." Böylece aslında Gunn'ın özellikle The Suicide Squad'ın yönetmenliğine getirilmediği, bu durumun Disney ve Warner arasındaki rekabetten ibaret olduğu ortaya çıkmış oldu.

    James Gunn'ın Guardians of The Galaxy yönetmenliğinden atılması, Zoe Saldana, Chris PrattDave Bautista gibi oyuncuların isyan etmelerine neden olmuştu. Bautista, Disney ile olan anlaşmasının iptal olması için kendini kovdurmayı dahi planladığını açıklamıştı. Gunn, daha önce de Deadline'a konuşmuş ve şu sözleri sarf etmişti: "Kovulmamın ilk günü, hayatımın en duygusal günüydü. Gençliğimde içkiyi bıraktığım zamanlardan, arkadaşlarımın intihar ederek hayatını kaybetmesine kadar hayatımda başka zor günler oldu. Ama kovulma günü inanılmaz derecede duygusaldı. Olay oldu ve sanki her şey aniden yok olmuş gibiydi. Her şeyin çok hızlı olduğunu biliyordum. Kariyerimin sona erdiğini sandım." 

    James Gunn, öncelikle yenilenmiş kadrosuyla The Suicide Squad filminin çekimlerini ve kurgusunu tamamlayacağını, ardından Guardians of The Galaxy 3 filminin hazırlıklarına başlayacağını açıklamıştı. The Suicide Squad 6 Ağustos 2021 tarihinde izleyicileriyle buluşacakken, Guardians of The Galaxy 3'nin vizyon tarihi henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top