Hesabım
    Engelsiz Filmler Festivali'nin Ankara Yolculuğu Başlıyor!

    7. Engelsiz Filmler Festivali programına devam ediyor.

    İstanbul ve Eskişehir ayağı sona eren 7. Engelsiz Filmler Festivali, Ankara yolculuğuna başlamak üzere. Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi ve Goethe-Institut Ankara'da sinemaseverleri ağırlayacak olan festival, yarından itibaren Ankara'da!

    Bu yıl 7. kez sanatı engeller olmadan sinemaseverlerle buluşturan Engelsiz Filmler Festivali, yolculuğuna Ankara'da devam ediyor. Festivalden önce de Mural Ankara isimli bir etkinlik düzenleyen festival, bu kez film gösterimlerini ve diğer etkinliklerini Ankara'ya taşıyor.  Engelsiz Yarışma, Dünyadan, Çocuklar İçin, Uzun Lafın Kısası, Otizm Dostu Gösterim, Ayrıksı Otu, Rehber Köpekler, Be In!, Bizim için, Bizsiz Asla! ve Kim Demiş? gibi birçok kategoriyle karşımıza çıkan Engelsiz Filmler Festivali'nin yarışma filmlerine de festival sonrasında ödülleri teslim edilecek.

    Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu iş birliğiyle hazırlanan sanal gerçeklik programında bu yıl Kanada, Arjantin ve İngiltere’den 3 proje yer alıyor. Bu programda Manik VR Manic VR, Kendimle Dans In My Shoes: Dancing with Myself ve 120 Cm: Kör Randevu 4 Feet: Blind Date isimli projeler yer alıyor. Sanal gerçeklik gösterimleri, festival gösterim mekanlarının fuaye alanlarında saat 12:00 ile 20:00 arasında yapılacak.

    Bu yılki Engelsiz Yarışma kategorisi filmleri arasında Emra Yeksan'ın Yuva filmi, Çağla Zencirci ve Guillaume Giovanetti'nin Sibel'i ve Ali Vatansever'in Saf'ı, Banu Sıvacı'nın Güvercin'i ve Mahmut Fazıl Coşkun'un Anons filmi yer alıyor. 19 Ekim tarihinde Engelsiz Filmler Festivali ödül töreni kapsamında, Engelsiz Yarışma filmlerine ödülleri teslim edilecek.

    Ankara'da 16 - 20 Ekim tarihleri arasında yapılacak tüm gösterimler ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top