Hesabım
    Ryan Reynolds'ın, Marvel Görüşmesinden Esprili Paylaşım!

    Ryan Reynolds, görüşmeyi esprili bir şekilde duyurdu.

    Deadpool serisinin yıldız oyuncusu Ryan Reynolds, Marvel ve Disney ile bir görüşme yaptı ve bununla ilgili sosyal medya üzerinden bir paylaşımda bulundu. Tabii paylaşımı Tony Stark ve Reynolds'ın görünüşü ile ilgili oldukça mizah içeriyordu.

    Disney ve 20th Fox Century'nin birleşmesinin ve iplerin Disney'in eline geçmesinin ardından Deadpool da Marvel'a geçiş yapıyor gibi görünüyor. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Deadpool ile Marvel anlaşması henüz resmi olarak duyurulmadı. Karakterin MCU'da nasıl yer alacağı da henüz bilinmiyor. Her şeyi gizli tutan Disney ve Marvel'ın büyük planlarının olabileceği tahmin ediliyor. Marvel Stüdyoları'nı ziyaret eden Ryan Reynolds, oradan bir paylaşımda bulundu. Bu paylaşımında şu sözlere yer verdi: "Anthony Stark rolü için seçmelere katıldım. Rolü almaya yaklaşamadım bile. Ama silahlı iyi adam bana dışarıya kadar eşlik etti."

    Ryan Reynolds, Marvel'ı ziyaret nedenini tam olarak açıklamadığı için tüm fikirler yalnızca tahminlere dayanıyor. Ayrıca Disney'in CEO'su Bob Iger geçtiğimiz aylarda açıklama yaparak Deadpool ve bunun gibi 18+ filmlere evrenlerinde yer vermek istediğini açıklamıştı. Ayrıca X-Men ve Fantastic Four serisinin de Marvel'a geçmesi, hatta yeniden çekilmeleri Kevin Feige'in planları arasında bulunuyor. X-Men ve Fantastic Four filmlerinin atmosferi Marvel'a çok uygun olmasa da, Deadpool'un mizahi açıdan gayet uygun olduğu düşünülüyor. Ancak Deadpool karakterinin yapısının 18+ olması, Marvel'ın artık daha cesur hareketlerde bulunabileceği anlamını da taşıyor.

    Deadpool filmleri dünya çapında yaklaşık olarak 1.5 milyar dolarlık gişe hasılatı elde etmişti. Disney'in bu hasılatı daha da aşabileceği düşünülüyor. Son olarak yalnızca Spider-Man: Far From Home ile 1 milyar dolar barajı aşılmıştı. Deadpool 3 hakkında henüz bilgi bulunmuyor. İlk filmde yönetmen Tim Miller'ın, ikinci filmde yönetmen David Leitch'in ve her iki filmde de senaristler Rhett Reese ile Paul Wernick'in imzası bulunuyordu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top