Hesabım
    Scarlett Johansson, Dolly Parton Rolüyle İlgilendiğini Onayladı

    Scarlett Johansson, Dolly Parton'ı mı canlandıracak?

    Scarlett Johansson, karşımıza Dolly Parton olarak çıkabilir! Country müzik sanatçısı Dolly Parton'ın, hayatını anlatacak bir filmde oynaması için en iyi seçim olarak Johansson'ı adlandırmasından sonra, Marvel'ın Black Widow'unda da rolle ilgili olumlu sinyaller geldi. Güzel yıldız böyle bir projenin ilgisini çekebileceğini söyledi.

    Yakın bir zamanda, hayatını temel alan potansiyel bir film uyarlaması hakkında röportaj veren Dolly Parton, kendisini canlandırmak için en uygun oyuncular olarak Scarlett Johansson ve Oscar ödüllü oyuncu Reese Witherspoon'un adını vermişti. Scarlett Johansson, geçtiğimiz günlerde Beverly Hills, Los Angeles'taki Beverly Wilshire Four Seasons Oteli'nde düzenlenen Hollywood Ödül Töreni'nde rolle ilgili sorulara cevap verdi.

    Böyle bir rol gelse ilgilenip ilgilenmeyeceği sorular oyuncu, "Bunlar doldurmak için büyük ayakkabılar. Ya da muhtemelen değil. Muhtemelen çok küçük, zarif, ışıltılı muhteşem ayakkabılar." dedi. İçinde yer almak istediğinden emin olduğu bir biyografik yapımın hiç karşısına çıkmadığını söyleyen güzel yıldız, ancak bu rolü sırf köstümler için bile kabul edebileceğini söyledi. Parton hakkında; "O inanılmaz bir kadın. Çok çalışkan bir kadın ve bağımsızlık namına her şeyi içinde barındırıyor. Bu yüzden, çok zor bir iş olacağını düşünüyorum ama iyi bir iş olurdu. Yani belki!" diye konuştu.

    Scarlett Johansson şu anda hayatının her alanında oldukça meşgul. Güzel oyuncu şu sıralar  iş, annelik ve Colin Jost’a düğününü planlamakla uğraşıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top