Hesabım
    Neil Patrick Harris, "Matrix 4" Kadrosuna Katıldı!

    Matrix 4'un oyuncu kadrosu şekillenmeye devam ediyor.

    How I Met Your MotherA Series of Unfortunate Events gibi dizilerin Tony ödüllü yıldız oyuncusu Neil Patrick Harris, Matrix 4'un oyuncu kadrosuna resmi olarak katıldı. Matrix serisinin devam filminde Harris'e Keanu ReevesCarrie Anne Moss ve Yahya Abdul Mateen II eşlik ediyor.

    Henüz konusu belli olmayan, ancak yıldız oyuncu Keanu Reeves'in senaryosunu okuyup fazlasıyla iddialı bulduğunu söylediği Matrix 4'un oyuncu kadrosuna yeni bir isim eklendi. Bu isim ise How I Met Your Mother, Gone Girl, A Series of Unfortunate Events, Dr. Horrible's Sing Along Blog gibi yapımların başarılı oyuncusu Neil Patrick Harris oldu. Harris aynı zamanda müzikal tiyatro kariyeriyle de biliniyor. Oyuncu, 2014 yılında Hedwig and The Angry Inch müzikalinde başrolü canlandırarak gösterdiği performansla Tony ödülüne layık görüldü.

    Warner Bros, geçtiğimiz ay içerisinde Matrix 4'un hayata geçirileceğini duyurmuştu ve büyük bir heyecan uyandırmıştı. Matrix serisinin orijinal üçlemesini kardeşi Lilly Wachowski ile birlikte yöneten Lana Wachowski, Matrix 4'un yönetmen koltuğuna geçiyor.  Filmin ana karakterini canlandıracak oyuncu ise açıklananlara göre Aquaman, Us, Watchmen gibi yapımlardan tanıdığımız Yahya Abdul Mateen olacak. İsmi açıklanan diğer oyuncular arasında Neo karakteriyle efsanevi oyuncu Keanu Reeves, Trinity karakteriyle Carrie Anne Moss bulunuyor. Yahya Abdul Mateen II ve Neil Patrick Harris'in henüz nasıl bir rolle karşımıza çıkacağı bilinmiyor.

    Matrix 4 ile ilgili dolanan bir dedikoduya göre genç Morphius'un hikayesi filmde yer alabilir. Ancak bu konuda hiçbir kesin bilgi bulunmuyor. Tüm dünyada merakla beklenen Matrix 4'un senaryosunu Lana Wachowski'nin yanı sıra Sense8'ten tanıdığımız Aleksandar Hemon ve Sense8, Cloud Atlas gibi yapımlardan tanıdığımız David Mitchell kaleme alıyor. Matrix 4'un prodüksiyonuna 2020 yılının ilk aylarında başlanacak gibi görünüyor. Warner Bros, birkaç yıldır Matrix evrenine geri dönmeye çalışıyordu. Ancak filmin hakları nedeniyle işler oldukça yavaş ilerliyordu. Orijinal Matrix filmleri, dünya çapında 1.6 milyar dolarlık gişe hasılatı elde etmişti. Bu da dönemine göre büyük bir başarı elde edildiğini gösteriyor.

    Filmin çekimlerine ne zaman başlanacağı tam olarak bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top