Hesabım
    Yıldız Kadrolu "Bombshell"den Yeni Fragman!

    Nicole Kidman, Charlize Theron ve Margot Robbie'li Bombshell'den yeni bir fragman geldi!

    Hollywood'un yıldız oyuncuları Charlize TheronMargot Robbie ve Nicole Kidman'ın başrolünde yer aldığı Bombshell'den ilk uzun fragman paylaşıldı. Ülkemizde Skandal adıyla vizyona girecek olan filmin yeni fragmanında, entrika dolu sahnelere ve savaşın başlamasına tanıklık ediyoruz!

    Gerçek olayların beyaz perdeye aktarıldığı yıldız kadrolu Bombshell'in konusu ise şöyle: Skandal, dünyayı sarsan ve büyük olay yaratan Fox News'in kurucusu ve CEO'su olan Roger Ailes'in taciz skandalının perde arkasında yaşananları konu ediyor. 2016 yılında televizyon yorumcusu Gretchen Carlson, ardından Megyn Kelly ve daha birçok kadın, Roger Ailes’in tacizine maruz kaldığını açıklamıştı. Filmde, taciz olayının su yüzüne çıkması ile yaşananlar ve tacizde bulunan medya patronunun perde arkasındaki öyküsü gözler önüne seriliyor. Filmin fragmanında Kayla Prospisil'i canlandıran Margot Robbie'ye karşı Kate McKinnon'dan şu sözleri işitiyoruz: "İrlandalı bir sokak polisinin zihniyetine sahip olmalısın. Dünya kötü bir yer, herkes tembel birer moron. Azınlıklar suçlulardan oluşuyor ve seks hastalıklı olsa da ilgi çekiyor."

    Şeytanın AvukatıKasımda Aşk BaşkadırCaniMad Max: Fury Road ve Sarışın Bomba filmlerinin Oscar ödüllü güzel yıldızı Charlize Theron; Gözü Tamamen KapalıKırmızı DeğirmenDogvilleMonako Prensesi Grace ve Aquaman gibi yapımlarda karşımıza çıkan, yılların eskitemediği Oscar ödüllü oyuncu Nicole Kidman ve Fokus filminde yıldızı parladıktan sonra Suicide Squad: Gerçek Kötüler'in ikonik Harley Quinn'i olarak karşımıza çıkan ve 2017 yılında Ben, Tonya filmindeki performansı ile ilk Oscar adaylığı kazanan güzel oyuncu Margot Robbie, filmin başrolünü paylaşıyor. Ayrıca filmde Malcolm McDowell rolünü Ruper Murdoch; Susan Estrich rolünü Oscar ödüllü Allison Janney; Douglas Brunt rolünü Creep serisinden tanıdığımız Mark Duplass; Beth Ailes rolünü 2 Altın Küre adaylığı bulunan Connie Britton; Ainsley Earhardt rolünü güzel oyuncu Alice Eve, Fox News CEO'su Roger Ailes'a ise John Lithgow canlandırıyor. Ayrıca Bombshell'de başarılı komedyen ve oyuncu Kate McKinnon ve Emmy adaylığı bulunan Rob Delaney gibi önemli oyuncular da bulunuyor.

    Şimdiden adı Akademi Ödülleri ile anılmaya başlanan Skandal filminin ülkemizdeki izleyicileriyle 20 Aralık 2019 tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top