Hesabım
    Jonah Hill, The Batman'deki Rolü İçin Görüşmeleri Sonlandırdı!

    Jonah Hill, The Batman'de yer almayacak.

    Matt Reeves'in yönetmen koltuğuna oturacağı The Batman'in oyuncu kadrosunda Jonah Hill'in yer almayacağı duyuruldu. Oyuncu, bir süredir filmde rol almak için görüşmeler yapıyordu. Ancak anlaşma sağlanamadığı ve Jonah Hill ile yapılan görüşmelerin sonlandırıldığı açıklandı.

    Maniac dizisinde başarısıyla gözümüze çarpan, ayrıca Mid90's ile iyi bir yönetmen olabileceğini de kanıtlayan komedi oyuncusu Jonah Hill'in The Batman'de kötü bir karaktere hayat vereceği konuşuluyordu. Ancak Jonah Hill ve Warner Bros, birlikte bir gelecek göremedikleri için anlaşmaya varamadı. Komedyen'in The Penguin ya da The Riddler'a hayat vereceği söyleniyordu. Aynı zamanda çıkan bir dedikoduya göre The Riddler, yani Edward Nygma karakteri için Jessica Jones, Doctor Who, Broadchurch, Criminal gibi yapımların yıldız oyuncusu David Tennant ile görüşmeler yapılıyor. Bu konuda henüz kesinleşmiş bir bilgi bulunmuyor. Warner Bros, bu rol için farklı adaylara göz atmaya devam ediyor.

    The Batman'de rol alması için görüşülen diğer oyuncular arasında Shaft, Broken Flowers, Açlık Oyunları, Westworld gibi yapımların başarılı oyuncusu Jeffrey Wright yer alıyor. Wright, komiser Jim Gordon'a hayat verecek. Geçtiğimiz günlerde Catwoman rolünün kime verildiği resmi olarak açıklandı ve olay büyük bir ses getirdi. Batman ile arasında duygusal bir bağ olan Catwoman'ı Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald'da Leta Lestrange ve Big Little Lies'da Bonnie Carlson olarak izlediğimiz, ayrıca Mad Max: Fury RoadX-Men: First Class gibi yapımlardan tanıdığımız yıldız oyuncu Zoe Kravitz canlandıracak. Başroldeki oyuncu ise uzun zamandır tartışılan, aynı zamanda büyük bir hayran kitlesi olan Robert Pattinson olacak.

    The Riddler karakterinin geleceği The Batman'de henüz belli değil. Rolü Gotham dizisinde Cory Michael Smith; Batman Forever'da Jim Carrey canlandırmıştı. Batman'in düşmanı olan The Riddler, yeşil kostümü, domino maskesi ve bulmacalarla Batman'in aklını bulandırmasıyla biliniyor. Karakter çizgi romanlarda zamanla üç boyutlu bir derinliğe sahip oluyor.

    The Batman'in ülkemizdeki izleyicileriyle 25 Haziran 2021 tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top