Hesabım
    Jessica Henwick, "Matrix 4"da Başrol Olabilir!

    Jessica Henwick ile görüşmelere başlandı.

    Matrix 4'un oyuncu kadrosunda kimlerin yer alacağı büyük bir merak konusuyken, filmle ilgili çeşitli ayrıntılar gelmeye devam ediyor. Bu kez, son zamanlarda yıldızı parlayan genç oyuncu Jessica Henwick ile görüşmelere başlandığı duyuruldu. Eğer anlaşma sağlanırsa, Henwick başkarakterlerden biri olacak.

    Orijinal üçlemeyi Lilly Wachowski ile birlikte yöneten Lana Wachowski'nin, Neo benzeri bir kadın başrol yaratmaya çalıştığı ortaya çıktı. Bu başkarakter için ise Game of Thrones, Iron FistThe Defenders gibi yapımlarda izlediğimiz ve kariyerinde gittikçe yükseliş gösteren genç oyuncu Jessica Henwick ile görüşülüyor. Ayrıca Jada Pinkett Smith'in de filme dahil olması için görüşmeler devam ediyor, ancak henüz bir anlaşma sağlanmadı.

    Matrix 4'un oyuncu kadrosunda yer almaları için son olarak John Wick ile büyük bir çıkış yakalayan ve Neo karakteriyle tanıdığımız yıldız oyuncu Keanu Reeves, orijinal üçlemede Trinity olarak karşımıza çıkan Carrie Anne Moss, Aquaman, Us, Watchmen gibi yapımlardan tanıdığımız Yahya Abdul Mateen, How I Met Your Mother, Gone Girl, A Series of Unfortunate Events, Dr. Horrible's Sing Along Blog gibi yapımların başarılı oyuncusu Neil Patrick Harris ile anlaşma yapıldı.

    Distopik bir atmosfere sahip olan üçlemenin devam filmi Matrix 4 ile ilgili dolanan bir dedikoduya göre genç Morphius'un hikayesi filmde yer alabilir. Ancak bu konuda hiçbir kesin bilgi bulunmuyor. Tüm dünyada merakla beklenen Matrix 4'un senaryosunu Lana Wachowski'nin yanı sıra Sense8'ten tanıdığımız Aleksandar Hemon ve Sense8, Cloud Atlas gibi yapımlardan tanıdığımız David Mitchell kaleme alıyor. Matrix 4'un prodüksiyonuna 2020 yılının ilk aylarında başlanacak gibi görünüyor. Warner Bros, birkaç yıldır Matrix evrenine geri dönmeye çalışıyordu. Ancak filmin hakları nedeniyle işler oldukça yavaş ilerliyordu. Orijinal Matrix filmleri, dünya çapında 1.6 milyar dolarlık gişe hasılatı elde etmişti. Bu da dönemine göre büyük bir başarı elde edildiğini gösteriyor.

    Matrix 4'un ne zaman vizyona gireceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top