Hesabım
    Robert Eggers'ın Viking Filmi "The Northman"e Yıldız Kadro!

    The Northman'in kadrosu hazır!

    Son zamanların en iyi yönetmenlerinden biri olarak gösterilen Robert Eggers'ın yeni film projesi The Northman'in oyuncu kadrosuyla ilgili gelişmeler yaşandı. The Northman'in oyuncu kadrosu şekillenmiş bulunuyor ve kadroda yıldız isimler yer alıyor!

    The Witch filmiyle büyük bir başarı yakalayan, ardından The Lighthouse ile Cannes gibi birçok önemli festivalde büyük beğeni toplayan Robert Eggers'ın yeni film projesi belli oldu. Viking temalı filmin adı The Northman olacak. Filmin oyuncu kadrosundaki isimler de açıklandı. Bu isimler arasında Eggers'ın The Lighthouse'ta da çalıştığı usta oyuncu Willem Dafoe, Big Little Lies dizisinin yıldızı Nicole Kidman, Eggers'ın The Witch'te başrol yaptığı genç ve yetenekli oyuncu Anya Taylor Joy, IT filmlerinin yıldızı Bill Skarsgard ve The Little Drumer Girl, Big Little Lies, Long Shot, Melancholia gibi birçok yapımda karşımıza çıkan Alexander Skarsgard bulunuyor.

    İzleyicisini uzak bir tarihe götürecek olan The Northman "10. yüzyıl İzlanda'sında geçen bir Viking intikam destanı" olarak tanımlanıyor. The Northman'in senaryosunu ise Robert Eggers, İzlandalı roman yazarı Sjon ile birlikte kaleme alacak. Projenin diğer detayları henüz belli değil. Robert Eggers son olarak The Lighthouse filmiyle büyük bir heyecan uyandırmayı başarmıştı. Şimdilerde The Batman filminin başrolü olacak olmasıyla gündemde bulunan Robert Pattinson ve Willem Dafoe'nun başrolünü paylaştığı film, siyah beyaz ve 35mm kamerayla çekilmişti. 1890'lı yıllara giden film, iki oyuncunun da performanslarıyla konuşuluyor. Ayrıca film, Filmekimi aracılığıyla 19 ve 20 Ekim tarihlerinde ülkemizdeki izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top