Hesabım
    Robert Pattinson: "Batman Bir Kahraman Değil"

    Robert Pattinson'dan yeni Batman filmine dair açıklamalar geldi.

    Robert Pattinson başrollü yeni The Batman filminden yeni bilgiler var. Harry Potter serisinin Cedric Diggory'si olarak yakaladığı ünden sonra Alacakaranlık Efsanesi serisinin karizmatik vampiri Edward Cullen olarak seyircilerin gönlünü fetheden oyuncu, yeni filmde Batman'in tam olarak kahraman kategorisine girmeyeceğini açıkladı.

    The New York Times'a konuşan oyuncu Pattison, Batman’in "kahraman" olmadığına inandığını açıkladı. Rol hakkında; "Karmaşık bir karakter. Gerçek bir kahraman oynayabileceğimi sanmıyorum - her zaman biraz yanlış bir şeyler olmalı. Gözlerimden birinin diğerinden daha küçük olması yüzünden olduğunu düşünüyorum." diyen oyuncu, yönetmen Matt Reeves ile neden çalışmak istediğini sorulduğunda da yönetmeni sevdiğini söyledi. "Batman çok iyi bir karakter. Ahlaki açıdan biraz farklı. Diğer çizgi roman karakterlerinin aksine, o altın bir çocuk değil. Onun dünya görüşünde bir basitlik var, ama durduğu yer garip, bu da karakterle ilgili daha fazla derinlik olmasını sağlıyor." diye konuştu.

    Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald'da Leta Lestrange ve Big Little Lies'da Bonnie Carlson olarak izlediğimiz, ayrıca Mad Max: Fury RoadX-Men: First Class gibi yapımlardan tanıdığımız yıldız oyuncuZoe Kravitz'in gerçek adı Selina Kyle olan Catwoman'a hayat vereceği filmin oyuncu kadrosunda Shaft, Broken Flowers, Açlık Oyunları, Westworld gibi yapımların başarılı oyuncusu Jeffrey Wright bulunuyor. 

    Yeni "The Batman" filminin ülkemizdeki izleyicileriyle 25 Haziran 2021 tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top