Hesabım
    "Peter Rabbit 2" Filminden Teaser Geldi!

    "Peter Rabbit 2" filminden ilk teaser yayınlandı.

    Tavşan Peter'ın devam halkası Peter Rabbit 2'dan teaser videosu yayınlandı. Dünyadan her yaş grubu insan tarafından çok sevilen ve okunan, Beatrix Potter'ın çocuk kitaplarında bolca yer bulan Tavşan Peter, bir kez daha beyaz perdeye zıplıyor.

    Dünya çapında 320 milyon dolar gişe elde eden ilk filmin ardından Sony Pictures Animation devam halkası için işe koyuldu. Yaramaz ve maceracı tavşan Peter'ın yeni macerasında, ilk filmin yönetmen ve senaristi Will Gluck geri dönüyor. Gluck devam halkasında da yönetmen koltuğunu ve senaryoyu üstlenecek.

    Yeni devam filmi ile birlikte sevimli haydut geri dönüyor. Bea, Thomas ve tavşanlar derme çatma bir aile yarattılar, ancak en iyi çabalarına rağmen, Peter yine de yaramaz mizacını geride bırakamıyor gibi görünüyor. Peter bahçeden çıkarak kendisini yaramazlıklarının takdir edildiği bir dünyada buluyor, ancak ailesi onu aramak için ellerindeki her şeyi riske attığında, Peter nasıl bir tavşan olmak istediğini çözmelidir...

    Filmin orijinal seslendirme kadrosunda bir kez daha komedyen James Corden, güzel oyuncu Rose Byrne, Domhnall Gleeson, David Oyelowo, Elizabeth Debicki ve Oscar adayı Margot Robbie gibi isimler yer alıyor.

    İlk filmin konusu; Yaramaz tavşan Peter ve arkadaşları, boş bir kır evini sahiplenmişlerdir. Eve yerleşen kahramanlar günlerini gün etmekte ve sakin bir hayat sürmektedir. Ancak bu durum, suratsız Bay McGregor'un ortaya çıkmasıyla değişir. İmha işi için gelmiş olan Bay McGregor ile sevimli kahramanlarımız arasında büyük bir çatışma başlar. Bu süreçte işin içine hayvan sever Bea de dahil olur...

    Animasyon yapım 3 Nisan 2020 tarihinde Amerika'da seyircilerinin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top